Life

Primul mesaj al lui Florin Dumitrescu, după ce Antena 1 a anunțat plecarea lui și a celorlalți jurați de la Chefi la cuțite: „E liniștea…”

Ce mesaj a transmis Florin Dumitrescu după ce Antena 1 a anunțat retragerea lui și retragerea celorlalți jurați de la Chefi la cuțite.
13.10.2023 | 07:18
Primul mesaj al lui Florin Dumitrescu dupa ce Antena 1 a anuntat plecarea lui si a celorlalti jurati de la Chefi la cutite E linistea
Mesajul transmis de Florin Dumitrescu după plecarea de la Antena 1. Sursa foto: colaj Fanatik/ Facebook
ADVERTISEMENT

Florin Dumitrescu a transmis un mesaj suprinzător după ce Antena 1 a anunțat că el, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au refuzat să se prezinte la filmările sezonului 13 Chefi la cuțite. Motivul invocat a fost oboseala.

Mesajul trasmis de Florin Dumitrescu după ce Antena 1 a anunțat că Chefi la cuțite se va face fără el, Bontea și Scărlătescu de acum

După 12 sezoane de succes, Antena 1 a făcut un anunț complet neașteptat. De acum încolo, Chefi la cuțite va fi fără Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, din dorința celor trei bucătari.

ADVERTISEMENT

Potrivit postului de televiziune, ei ar fi refuzat să se prezinte la filmările sezonului 13, pe motiv că i-a ajuns oboseala, cu toate că au avut o pauză de șase luni după încheierea ultimelor filmări.

Ba mai mult decât atât, nici după reorganzizarea programului după cerințele lor, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu nu s-au prezentat la muncă. Astfel că, producătoarea Chefi la cuțite are nevoie de un alt juriu.

ADVERTISEMENT

Până acum, niciunul dintre cei trei bucătari nu a făcut declarații oficiale. Doar chef Florin Dumitrescu, care recent a anunțat că are și probleme de sănătate, a transmis un mesaj scurt pe contul său de Instagram.

„Cea dintâi condiție a fericirii e liniştea sufletului!”, a transmis Florin Dumitrescu pe Instagram, fără a menționa ceva despre plecarea de la Antena 1. Totuși, fanii i-au mărturisit că își doresc să-i mai vadă pe cei trei bucătari în aceeași formulă la televizor.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să căutați înțelegerea. E păcat”, „Sper din suflet să reveniți la momentul potrivit”, „Nu pot să cred!! Mă uitam cu drag la emisiune datorită vouă…. Ce veste tristă …..”, sunt câteva comentarii pe care fanii le-au lăsat la postarea cu pricina.

Ce mesaj a transmis Mona Segall

Pe de altă parte, Mona Segall, producătoarea emisiunii, a anunțat că a fost luată prin surpindere de această situație, pentru că jurații Chefi la cuțite nu s-ar fi plâns niciodată că stresul și oboseală sunt atât de mari pentru ei.

ADVERTISEMENT

„Știu cât de mult te consumă fiecare sezon, câtă energie îți trebuie ca să îl duci la capăt, că e nevoie de timp pentru a te încărca din nou, dar mai știu că eu am avut alături nu doar 3 personaje care făceau parte dintr-un juriu, ci 3 oameni profesioniști, care după atâția ani înțeleg televiziune.

Înțeleg și știu ce presupune pregătirea acestui format, știu că aceste decizii luate în ultimul moment impactează o echipă de peste 150 de oameni și nu pot fi remediate într-o lună de zile”, a spus Mona Segall, pentru a1.ro. 

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă...
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă simt ușurată. A fost o luptă atât de lungă”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de...
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de două ori un drum european
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută...
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută doar de programatori