News

Prins de radar cu 243 km/h pe autostradă, în Sibiu. Uluitor ce au descoperit polițiștii în mașină

Un șofer a fost prins de radar conducând cu o viteză foarte mare pe autostradă, în Sibiu. Polițiștii au rămas uimiți când au văzut ce se afla în autovehiculul bărbatului.
21.08.2022 | 17:00
Prins de radar cu 243 kmh pe autostrada in Sibiu Uluitor ce au descoperit politistii in masina
Ce nereguli au găsit polițiștii în mașina șoferului. Sursa foto: Poliția Română
ADVERTISEMENT

Un șofer a fost prins de polițiști conducând cu o viteză foarte mare pe Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea-Deva. Bărbatul în vârstă de 35 de ani circula cu 243 km/h.

Un șofer, prins circulând cu 243 km/k, pe autostradă. Bărbatul transporta în mașină doi minori

De altfel, individul nu a respectat semnalul oamenilor legii de ”Oprire” și și-a continuat drumul. Polițiștii l-au urmărit aproximativ 16 km ca să-l ajungă, conform mesageruldesibiu.ro

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, conducătorul auto a fost prins și s-a observat cum în mașină cu el avea doi copii minori, care nu purtau centura de siguranță și nu erau pe dispozitive de fixare.

De altfel, nici bărbatul nu a purtat centura. La testarea pentru alcool sau substanțe psihoactive, rezultatul i-a ieșit negativ.

ADVERTISEMENT

Totuși, pentru neregulile constatate, șoferul a rămas fără permis timp de 150 de zile și s-a ales și cu o amendă în valoare de 3.480 lei.

Potrivit Codului Rutier, toți conducătorii auto sunt obligați să respecte semnele de circulație, mai ales pe cele referitoare la viteză. În caz contrar, se pot aplica sancțiuni.

ADVERTISEMENT

Accidente din cauza vitezei mari a șoferilor la volan

De altfel, din cauza vitezei, mulți șoferi riscă să facă accidente, din cauză că pierd controlul volanului sau nu pot executa cu precizie manevrele.

De exemplu, vineri, 19 august, o femeie în vârstă de 59 de ani a ajuns la spital, după ce s-a răsturnat în câmp cu mașina. Totul a avut loc pe D.N.24D, în afara localității Tulucești, din Brăila.

ADVERTISEMENT

Conducătoarea auto a pierdut controlul volanului într-o curbă și așa s-a produs accidentul, în care putea sfârși tragic. În autovehicul se mai afla un pasager, care a fost rănit. La fel și femeia.

La fața locului s-au deplasat oamenii legii și cadre medicale. Victimele au fost transportate la spital. Totodată, s-a întocmit un dosar penal, sub acuzația de vătămare corporală din culpă, potrivit viatalibera.ro

ADVERTISEMENT
Tags: