Life

Prințesa Charlene de Monaco, o nouă separare de Prințul Albert. Unde a plecat fosta sportivă

Prințesa Charlene de Monaco a luat o decizie radicală la scurt timp după ce s-a externat din clinica din Elveția. Fosta sportivă ar fi fugit din Principat.
08.04.2022 | 21:00
Printesa Charlene de Monaco o noua separare de Printul Albert Unde a plecat fosta sportiva
Prințesa Charlene de Monaco, o nouă plecare din Principat. De ce a luat această decizie. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta înotătoare în vârstă de 44 de ani a revenit în sânul familiei în urmă cu foarte puțină vreme, dar se pare că are o nouă destinație pe listă. Blondina ar fi plecat într-o zonă care îi amintește de țara sa natală, Africa de Sud.

Prințesa Charlene de Monaco, o nouă plecare din Principat. De ce a luat această decizie

Prințesa Charlene de Monaco și Prințul Albert traversează o nouă separare, potrivit unor publicații din Franța. Fosta sportivă de performanță a zburat la Nisa pentru un control medical, însă apoi s-ar fi refugiat în Corsica.

ADVERTISEMENT

Tabloidele franceze, citate de Oggi, sunt de părere că Suverana și-a pus soțul în fața unei decizii imposibile. Se pare că Charlene de Monaco vrea să păstreze distanța față de cel alături de care are doi copii gemeni.

Hotărârea luată de fosta sportivă este una dintre condițiile pe care Prințesa Charlene le-ar fi luat pentru a nu divorța de Prințul Albert și pentru a nu crea un adevărat cutremur în Principat. Ultimele zvonuri par să confirme acest lucru.

ADVERTISEMENT

În acest context mariajul celor doi pare să se apropie de final, mai ales că este vorba de o separare care vine la numai 10 zile de la revenirea din Elveția a fostei sportive.

Prințesa Charlene de Monaco, revenire după 4 luni de spitalizare

Soția Prințului Albert a fost internată pentru o perioadă de 4 luni, într-o clinică privată din Elveția, unde s-a recuperat după excursia din Africa de Sud. Fosta sportivă a stat departe de familie inclusiv de ziua sa de naștere.

ADVERTISEMENT

„Prințesa Charlene își poate continua acum convalescența în Principat alături de soțul și copiii ei. Următoarele câteva săptămâni ar trebui să îi permită să se recupereze complet înainte de a își putea relua progresiv activitățile oficiale”, spunea Familia Regală în urmă cu puțină vreme.

Tags: