News

Prințul Harry a recunoscut că a abuzat de băutură ca să treacă peste moartea prințesei Diana: „Eram dispus să iau droguri”

Prințul Harry a recunoscut că a apelat la băutură pentru a trece peste moartea mamei sale, prințesa Diana.
21.05.2021 | 17:53
Printul Harry a recunoscut ca a abuzat de bautura ca sa treaca peste moartea printesei Diana Eram dispus sa iau droguri
ADVERTISEMENT

Prințul Harry a vorbit despre faptul că a apelat la toate „trucurile” posibile pentru a scăpa de suferința produsă de moartea prințesei Diana, iar printre acestea s-a aflat inclusiv abuzul de alcool și chiar drogurile.

Prințul Harry a recunoscut că a abuzat de băutură

Prințul Harry a vorbit despre faptul că Familia Regală a încercat să îi facă să sufere în tăcere, după moartea mamei lor, atât pe el cât și pe fratele său,  Prințul William.

ADVERTISEMENT

De asemenea, el a vorbit și despre refuzul Familiei Regale de a vorbi despre moartea prințesei Diana. Acesta a dezvăluit că s-a confruntat cu o serie de probleme mentale, după ce mama sa și-a pierdut viața într-un accident de mașină în anul 1997.

Astfel, printre mecanismele pe care le-a folosit pentru a trece peste această dramă s-au aflat și băutura sau drogurile, iar Prințul a specificat că era dispus să facă orice pentru a nu se mai simți în acel fel, relatează BBC.

ADVERTISEMENT

„Am fost dispus să beau, am fost dispus să iau droguri, am fost dispus să încerc și să fac lucrurile care m-ar fi făcut să simt mai puțin decât simțeam”, a dezăluit el.

Clipe de coșmar pentru Prințul Harry

El a spus că de la 28 de ani și până la 32 el a trăit adevărate clipe de coșmar, în care avut atacuri de panică și anxietate severă. De asemenea, el se prefăcea că este bine de fiecare dată când trebuia să își facă apariția în public.

ADVERTISEMENT

„De fiecare dată când îmbrăcam un costum și îmi puneam cravată…trebuind să îmi fac rolul și să plec (…) mă uitam în oglindă și spuneam ‘să mergem’, Chiar dinainte să plec eram ud de sudoare”, a mai spus el.

De cele mai multe ori când ieșea în oraș, nu alegea să bea pentru că așa voia, ci pentru că simțeam nevoia să ascundă felul în care se simte de fapt. O făcea „nu pentru că mă bucuram, ci pentru că încercam să maschez ceva”.

ADVERTISEMENT

Prințul Haary îl atacă pe tatăl său pentru felul în care s-a purtat

De asemenea, Prințul Harry l-a învinuit pe tatăl său pentru felul în care se simțea și l-a acuzat că nu a gestionat situația așa cum ar fi trebuit.

„Tatăl meu obișnuia să îmi spună, și mie și lui William: ‘Așa a fost situația pentru mine și așa o să fie și pentru voi’. Nu are sens deloc. Pentru că tu ai suferit, nu înseamnă că trebuie să sufere și copiii tăi”, a mai precizat acesta.

ADVERTISEMENT