Life

Prințul Harry, devastat după moartea Reginei Elisabeta: ”I-am simțit prezența în fiecare cameră”

Prințul Harry este extrem de îndurerat după moartea bunicii sale. Ducele de Sussex simte prezența Reginei Elisabeta a II-a .
12.09.2022 | 17:12
Printul Harry devastat dupa moartea Reginei Elisabeta Iam simtit prezenta in fiecare camera
Prințul Harry, îndurerat după moartea bunicii sale. Ducele simte prezența Reginei Elisabeta a II-a. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ducele de Sussex este devastat după moartea Majestății Sale. Fiul Regelui Charles al III-a a mărturisit că simte în continuare prezența bunicii sale în fiecare cameră în care a stat de-a lungul domniei sale pe tron.

Prințul Harry, îndurerat după moartea bunicii sale. Ducele simte prezența Reginei Elisabeta a II-a

Prințul Harry recunoaște că este îndurerat de moartea Reginei Elisabeta a II-a, lucru dezvăluit în fața miilor de britanici care au venit să-și prezinte omagiile în jurul porților de la domeniul regal în onoarea mult iubite Suverane.

ADVERTISEMENT

„Este un loc pustiu acolo sus fără ea. În fiecare cameră am simțit prezența ei”, a declarat Ducele de Sussex pentru Independent.

„Știam că această zi va veni, dar va trece ceva timp până când ne vom obișnui fără bunica. Îi voi onora memoria susținându-l pe tatăl meu, regele, în orice fel pot”, a completat Prințul William.

ADVERTISEMENT

Acesta este prima apariție publică a celor doi frați, care au fost împreună pentru ultima dată în iulie 2021. La momentul respectiv au participat la dezvelirea unei statui în cinstea mamei lor, regretata Prințesa Diana.

Cei doi prinți au participat și la jubileul de platină al Suveranei, organizat în iunie anul acesta, însă nu și-au vorbit. Prințul Harry și Prințul William au o relație tensionată de ceva vreme din cauza declarațiilor făcute de Ducele de Sussex și soția sa, actrița Meghan Markle, la adresa Casei Regale.

ADVERTISEMENT

Prințul Harry, omagiu în memoria Reginei Elisabeta a II-a

„În sărbătorirea vieții bunicii mele, Majestatea Sa Regina – și în doliu pentru pierderea ei – cu toții ne vom aminti de busola călăuzitoare care a fost pentru atât de mulți oamnei în angajamentul ei față de serviciu și datorie.

A fost admirată și respectată la nivel global. Harul și demnitatea ei neclintită au rămas adevărate de-a lungul vieții și acum moștenirea ei este veșnică.

ADVERTISEMENT

Să reluăm cuvintele pe care le-a rostit după moartea soțului ei, Prințul Philip, cuvinte care ne pot mângâia pe toți acum: «Viața, desigur, constă în despărțiri finale, precum și în prime întâlniri»”, a scris Prințul Harry în urmă cu puțin timp pe site-ul Archewell, notează variety.com.

ADVERTISEMENT