Life

Prințul Harry, legătură neașteptată cu o concurentă de la Love Island. Ce a mărturisit tânăra

Prințul Harry, relație surpriză cu o vedetă de la emisiunea Love Island. Ce a povestit concurenta despre Ducele de Sussex.
04.07.2023 | 17:15
Printul Harry legatura neasteptata cu o concurenta de la Love Island Ce a marturisit tanara
Prințul Harry, relație surpriză cu o vedetă de la Love Island. Ce a povestit concurenta despre Duce. Sursa foto: hepta / Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Prințul Harry a avut o legătură neașteptată cu o concurentă de la Love Island. Ce a mărturisit tânăra despre fiul cel mic al Regelui Charles al III-lea, dar și cum au reacționat ceilalți participanți când au aflat amănuntele.

Prințul Harry, relație surpriză cu o vedetă de la Love Island. Ce a povestit concurenta despre Duce

Prințul Harry pare să fi avut o relație surpriză cu o vedetă de la Love Island. Concurenta reality show-ului din Marea Britanie a povestit unele lucruri despre Ducele de Sussex, dar și care este pasiunea care îi unește pe cei doi.

ADVERTISEMENT

Tânăra în vârstă de 25 de ani, pe numele său Abi Moores, i-a spus unuia dintre participanți că îl cunoaște pe fiul cel mic al Suveranului. Blondina, care este ispită în emisiune, a mărturisit acest lucru în timpul unei discuții avute cu Mitchel Taylor.

Cu această ocazie tânăra a dezvăluit că obișnuia să petreacă foarte mult timp în preajma copiilor regretatei Prințesa Diana. De altfel, femeia care lucrează ca însoțitoare de zbor chiar a întâlnit-o pe „prințesa inimilor”.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Abi Moores a mărturisit că este pasionată de cai, la fel ca Prințul Harry și fratele său mai mare, Prințul William. Concurentul de la Love Island a rămas uimit de povestea ispitei care este originară din Hampshire.

Abi Moores, despre legătura cu Prințul Harry

„Îți plac animalele? Eu am avut cai. Locuiam în Sandhurst, unde se află Academia Militară Regală. Obișnuiam să-mi țin calul acolo. Când eram mai mică, Prințul Harry și Prințul William veneau acolo.

ADVERTISEMENT

Literalmente nu aveam nicio idee că oamenii nu-i cunoșteau. Când americanii mă întrebau: «Doamne, o cunoști pe regină?», eu le răspundeam «Da», a declarat ispita de la Love Island despre Prințul Harry, notează express.co.uk.

„Amândoi suntem în lumi complet diferite. Eu doar locuiesc în Sheffield, iar tu parcă te distrezi cu Regina. Este o nebunie”, a completat concurentul reality show-ului britanic, mai arată sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT

Abi Moores a uimit pe toată lumea cu legătura pe care o are cu Prințul Harry. În altă ordine de idei, ispita a mai declarat că s-a înscris la Love Island pentru a găsi un bărbat alături de care să aibă o relație de lungă durată.

ADVERTISEMENT