Life

Prima poză cu Lilibet, publicată de Harry și Meghan. Cum a fost surprinsă mezina familiei

Prințul Harry și Meghan Markle au publicat prima poză cu fiica lor, Lilibet Diana. Micuța apare într-o imagine de familie care este și felicitarea de Crăciun a cuplului.
23.12.2021 | 18:02
Prima poza cu Lilibet publicata de Harry si Meghan Cum a fost surprinsa mezina familiei
Prima poză cu Lilibet, publicată de Harry și Meghan. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Prințul Harry și Meghan Markle au postat prima fotografie oficială cu Lilibet Diana, mezina familiei, care apare într-o felicitare de Crăciun a familiei. În imagine apare și Archie, fiul cel mare al cuplului, în vârstă de doi ani.

Felicitarea surprinde chipul fetiței lor, care a venit pe lume în vara acestui an, pe 4 iunie. Este prima imagine oficială în care apare mezina.

ADVERTISEMENT

Prințul Harry și Meghan Markle, prima poză cu fiica lor, Lilibet Diana

La șase luni de când a venit pe lume, Prințul Harry și Meghan Markle au postat prima imagine cu chipul fiicei lor, Lilibet Diana.

În fotografia postată, care este o felicitare de Crăciun, fosta actriță își ține sus fiica zâmbitoare, iar soțul ei zâmbește, ținând un braț în jurul fiului cel mare, Archie.

ADVERTISEMENT

Fotografia a fost realizată de Alexi Lubomirski, care s-a ocupat și de imaginile de la nunta Ducilor de Sussex.

Prințul Harry și Meghan Markle au publicat și un mesaj alături de felicitarea de Crăciun în care apare familia lor. Imaginea a fost publicată și pe pagina de Instagram ITV News Royals.

ADVERTISEMENT

„Anul acesta, 2021, am primit-o în viețile noastre pe fiica noastră, Lilibet. Archie ne-a făcut „mamă” și „tată”, iar Lili ne-a făcut o familie.

Așteptăm cu nerăbdare 2022, am făcut donații pentru dvs. în numele mai multor organizații care onorează și protejează familiile – de la refugiații din Afganistan, până la familiile americane care au nevoie de concediu parental plătit.”, a fost mesajul Ducilor de Sussex.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ITV News Royals (@itvnewsroyals)

Felicitarea a fost făcută publică pe site-ul Team Rubicon prima dată, o organizație condusă de veterani de război susținută de Prințul Harry și Meghan Markle.

Este al doilea Crăciun pe care cei doi îl petrec în locuința din Montecito, California. Prințul Harry și Meghan Markle au decis să se retragă din rolurile de membri oficiali ai Familiei Regale Britanice la începutul lui 2020.

Lilibet Diana s-a născut în această vară

Lilibet s-a născut în iunie, iar sarcina lui Meghan Markle a fost ținută secretă o lungă perioadă. Micuța a fost numită după Regina Elisabeta a II-a.

„Lilibet” este porecla reginei încă din copilărie, iar membrii apropiați ai familiei i se adresează așa. Al doilea prenume al fetiței, Diana, reprezintă un omagiu adus regretatei Prințese Diana, mama Prinților William și Harry.

Nașterea lui Lilibet a adus multă fericire în viața Ducilor de Sussex. Bucuria a fost mare, mai ales ca Megha Markle a suferit un avort spontan cu un an înainte să se nască fetița.

Familia Regală Britanică i-a felicitat pe cei doi prin intermediul unei postări pe pagina de Facebook.

„Multe felicitări Ducelui și Ducesei de Sussex pentru nașterea fetiței lor, Lilibet Diana. Regina, Prințul de Wales și Ducesa de Cornwall, Ducele și Ducesa de Cambridge sunt încântați de veste.

Lilibet este cel de-al 11-lea strănepot al Majestății Sale.”, a fost postarea reprezentanților Familiei Regale.

ADVERTISEMENT