Life

Prințul Harry, pus în fața unor întrebări incomode: „Ai pus banii înainte familiei tale?”. Cum a reacționat

Prințul Harry, pus în fața unor întrebări incomode. Acesta a fost întrebat de reporteri dacă a pus banii înainte propriei familii.
08.12.2022 | 12:03
Printul Harry pus in fata unor intrebari incomode Ai pus banii inainte familiei tale Cum a reactionat
Prințul Harry, pus în fața unor întrebări incomode. Cum a reacționat. Foto Hepta
ADVERTISEMENT

Prințul Harry a fost pus în fața unor întrebări incomode, prezent la un eveniment marți, 6 noiembrie. Fiul Regelui Charles a fost întrebat despre importanța banilor în detrimentul familiei.

Prințul Harry, pus în fața unor întrebări incomode. Cum a reacționat

Prințul Harry a participat alături de Meghan Markle la Gala Premiilor Ripple of Hope 2022 din New York, unde au fost în centrul atenției presei.

ADVERTISEMENT

Astfel, mai mulți reporteri au vrut să vorbească cu ei, mai ales despre lansarea miniseriei lor cu Netflix.

“Harry, ai un mesaj pentru familia ta?”, l-a întrebat un reporter, în timp ce altul a spus: “Îi faci rău familiei tale, Harry?”.

ADVERTISEMENT

Un al treilea reporter a vrut să afle detalii despre relația prințului cu banii și dacă a pus-o mai presus de familia lui: “Harry, pui banii înaintea familiei?”.

Prințul nu a dorit să răspundă la niciuna dintre aceste întrebări incomode și doar a remarcat că reporterii sunt foarte dornici să scoată informații de la el.

ADVERTISEMENT

“Atât de multe întrebări”, a spus prințul, fără a răspunde la vreuna dintre curiozitățile reporterilor.

Serialul lui Harry și Meghan se lansează joi, 8 decembrie 2022

Serialul lui Harry și Meghan a stârnit mult interes și mulți sunt de părere că aceștia vor expune Casa Regală într-un mod negativ.

ADVERTISEMENT

Mai mult, expertul Richard Fitzwilliams a spus clar că Prințul Harry și Meghan Markle vor susține că a existat un adevărat război împotriva lor, dus de Casa Regală.

Iar tatăl său, Regele Charles, nu prea are soluții, decât să îi retragă fiului său atribuția de prinț.

“Nu există absolut nicio îndoială acum că familia Sussex susține că a existat un război împotriva lor (…). Întrebarea este: ce pot face membrii familiei regale în această privință?

Harry va rămâne întotdeauna un prinț. Singurul lucru pe care îl pot face este să nu-i invite la Încoronare și să taie toate legăturile – o lovitură față de cei din familia Sussex. În esență, asta este tot ce pot face”, a spus expertul.

ADVERTISEMENT