Life

Prințul Harry și Meghan Markle, anunț despre botezul fiicei lor. Data are legătură cu Regina Elisabeta

Prințul Harry și Meghan Markle, veste despre creștinarea fetiței. Ziua face trimitere la regretata Regină Elisabeta a II-a.
10.03.2023 | 08:43
Printul Harry si Meghan Markle anunt despre botezul fiicei lor Data are legatura cu Regina Elisabeta
Prințul Harry și Meghan Markle, veste despre creștinarea fetiței. Ziua face trimitere la Regina Elisabeta. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ducii de Sussex au făcut un anunț important despre botezul fiicei lor. Data are legătură cu Regina Elisabeta a II-a care a încetat din viață pe 8 septembrie 2022, la vârsta de 96 de ani. Unde s-a desfășurat evenimentul.

Prințul Harry și Meghan Markle, veste despre creștinarea fetiței. Ziua face trimitere la Regina Elisabeta

Prințul Harry și Meghan Markle au dat vestea despre creștinarea fetiței lor, Lilibeth Diana, în vârstă de un 1 și 9 luni. Micuța a fost botezată la 6 luni de la moartea Suveranei, dezvăluirea fiind făcută pe 8 martie, de Ziua Femeii.

ADVERTISEMENT

Fanii au observat imediat că data are o semnificație importantă pentru familia regală britanică, mai ales că decesul Reginei Elisabeta a II-a s-a produs pe 8 septembrie 2022, în Castelul Balmoral, înconjurată de cei dragi.

„Pot confirma că Prințesa Lilibet Diana a fost creștinată vineri, 3 martie, de către episcopul din Dieceza Episcopală din Los Angeles, reverendul John Taylor”, a afirmat prutătorul de cuvânt al lui Meghan Markle și al Prințului Harry, conform People.

ADVERTISEMENT

Evenimentul a fost unul restrâns, la care au luat parte în jur de 20 – 30 de persoane, printre care s-a numărat bunica micuței, Doria Ragland, cât și nașul său, Tyler Perry. Nimeni din familia regală nu a fost prezent la botez.

După ceremonie invitații s-au bucurat de o după-amiază liniștită de vineri, cu mâncare și muzică. Totul s-a petrecut în casa Ducilor de Sussex din Montecito, Santa Barbara, unde locuiesc de o perioadă destul de lungă.

ADVERTISEMENT

Prințul Harry și Meghan Markle, anunțuri în zile speciale

Prințul Harry și Meghan Markle au făcut numeroase anunțuri legate de familie în zile speciale, așa cum s-a întâmplat și când au vorbit pentru prima oară despre cea de-a doua sarcină. Fiul cel mic al Regelui Charles al III-lea a făcut public acest amănunt pe 14 februarie.

Tot de Ziua Îndrăgostiților, în urmă cu foarte mulți ani, Prințesa Diana anunța că este însărcinată cu al doilea băiat. Cu toate acestea nepotul regretatei Reginei Elisabeta a susținut în documentarul de pe Netflix că a fost o coincidență.

ADVERTISEMENT

„Am fost șocat. Nu aveam nicio idee. A fost doar o coincidență sau poate că nu a fost o coincidență. Am mai spus că mi-am dorit o familie, nu o instituție”, a spus Ducele de Sussex, mai arată sursa menționată.

ADVERTISEMENT