Life

Prințul Harry şi Meghan Markle, prezenți la încoronarea regelui Charles al III-lea? Au primit deja invitația

Prințul Harry și Meghan Markle, printre invitații de la încoronarea regelui Charles al III-lea? Suveranul îi vrea aproape.
06.03.2023 | 11:46
Printul Harry si Meghan Markle prezenti la incoronarea regelui Charles al IIIlea Au primit deja invitatia
Prințul Harry și Meghan Markle, printre invitații de la încoronarea lui Charles al III-lea? Suveranul îi vrea aproape. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fiul cel mic al Regelui și soția sa vor fi prezenți la încoronarea Regelui Charles al III-lea? Aceasta este întrebarea care se află în momentul de față pe buzele tuturor, după ce Ducii de Suseex au primit deja invitația.

Prințul Harry și Meghan Markle, printre invitații de la încoronarea lui Charles al III-lea? Suveranul îi vrea aproape

Prințul Harry și Meghan Marke au fost invitați la încoronarea Regelui Charles al III-lea, după cum a declarat un purtător de cuvânt al celor doi pentru cotidianul britanic The Sunday Times. Evenimentul va avea loc pe 6 mai 2023.

ADVERTISEMENT

„A primit recent un e-mail de la biroul Majestăţii Sale cu privire la încoronarea”, se arată în articolul publicat duminică, 5 martie, despre posibila călătorie a Ducelui de Sussex din SUA în Marea Britanie.

„O decizie imediată cu privire la participarea ducelui şi a ducesei nu va fi comunicată de către noi în acest stadiu”, a mai precizat purtătorul de cuvânt a cuplului care locuiește în Statele Unite ale Americii din 2020.

ADVERTISEMENT

Concret, în momentul de față Prințul Harrry și Meghan Markle nu au răspuns invitației primite din partea Suveranului în vârstă de 74 de ani, mai ales după dezvăluirile făcute de fiul cel mic al Regelui în cartea intitulată Rezervă.

Prințul Harry, mărturii neașteptate din sânul Casei Regale

Prințul Harry a făcut multe mărturii neașteptate din sânul Casei Regale Britanice în paginile manuscrisului care a intrat în Cartea Recordurilor datorită faptului că s-au vândut 2,5 milioane de exemplare în prima zi de la lansare.

ADVERTISEMENT

Fiul cel mic al Regelui Charles al III-lea vorbește despre adolescența marcată de droguri și alcool și detaliază ruptura cu fratele său mai mare, Prințul William, dar și cu tatăl său, care a fost întotdeauna distant.

Mărturiile Ducelui de Sussex vin la scurt timp după documentarul difuzat pe Netflix în decembrie 2022. Recent, i-a spus doctorului Gabor Maté că s-a simțit întotdeauna diferit în familia ”dezbinată” în care a crescut.

ADVERTISEMENT

Totodată, Prințul Harry a subliniat că nu dorește să le transmită copiilor săi, Archie (3 ani) şi Lilibet ( 1 an) traumele sale. Acesta este unul dintre motivele principale pentru care a plecat din Marea Britanie cu soția sa, Meghan Markle.

ADVERTISEMENT