Life

Prințul Louis a făcut-o din nou! A atras toată atenția asupra lui la concertul de Crăciun al lui Kate Middleton

Prințul Louis a comis-o din nou și toate privirile au fost ațintite asupra lui. Ce a făcut de data aceasta micuțul în vârstă de cinci ani?
11.12.2023 | 10:30
Printul Louis a facuto din nou A atras toata atentia asupra lui la concertul de Craciun al lui Kate Middleton
Prințul Louis a făcut spectacol la concertul de Crăciun al mamei sale. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Prințul Louis a participat pentru prima dată la concertul de colinde al mamei sale și a reușit să atragă din nou toată atenția asupra lui. Micuțul în vârstă de cinci ani s-a comportat adecvat vârstei lui și i-a dat bătăi de cap Prințesei Kate Middleton.

Ce a făcut Prințul Louis la concertul de Crăciun al mamei sale

Prințul Louis a împlinit cinci ani în primăvară, iar anul acesta a participat și la concertul de colinde de Crăciun al mamei sale. La fel ca și frații săi mai mari, micuțul  s-a alăturat congregației pentru a ține lumânări aprinse la sfârșitul slujbei care a avut loc la  Westminster Abbey.

ADVERTISEMENT

Dar și de data aceasta, Prințul Louis a atras toată atenția aspra lui. Căci, după ce mama sa a aprins lumânările, în văzul tuturor, fiul Prințului William și al lui Kate Middleton a făcut un gest neașteptat.

Băiețelul s-a aplecat asupra lumânării surorii sale și a stins-o. Momentul a fost capturat de fotografii care au fost pe fază, iar aceștia au surprins și expresia Prințesei atunci când a văzut ce se petrece.

ADVERTISEMENT
printul louis lumânare concert crăciun kate middleton william
Prințul Louis i-a stins lumânarea surorii sale.
Sursa foto: Hepta.ro

Astfel că, Prințul Louis a reușit din nou să facă spectacol la un eveniment care nu era despre el, comportându-se, de altfel, adecvat vârstei sale. De menționat este, însă, că pe parcursul evenimentului el a fost concentrat numai asupra lumânării sale.

Nu este pentru prima dată când face asta

Aceasta nu este pentru prima dată când Prințul Louis face show la un eveniment regal. În luna mai a anului 2023, atunci când Regele Charles al III-lea a fost încoronat, un alt moment adorabil a fost surprins de camerele de fotografiat.

ADVERTISEMENT

Plictisit, probabil, de ceremonia care dura prea mult pentru el, micuțul a căscat de mai multe ori. Dădaca a fost cea care s-a ocupat de „problemă” și l-a scos din biserică pentru a se putea odihni.

Pe de altă parte, în 2022, la Jubielul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a, Prințul Louis s-a distrat de minune. Iar pe internet a circulat mult timp o imagine cu el în timp ce se afla alături de familie la balconul  Palatului Buckingham.

ADVERTISEMENT

Atunci, cel mai mic copil al Prințesei Kate Middleton și al Prințului William, a fost surprins în timp ce își acoperea urechile și țipa în timp ce avioanele zgomotoase treceau pe deasupra.

ADVERTISEMENT