News

Pro România, creștere spectaculoasă în sondajele de opinie înainte de parlamentare

19.11.2020 | 13:12
Pro Romania crestere spectaculoasa in sondajele de opinie inainte de parlamentare
ADVERTISEMENT

Pro România a avut parte de o creștere spectaculoasă în sondajele de opinie înainte de alegerile parlamentare. Partidul condus de Victor Ponta a urcat nu mai puțin de 8 procente. Conform reprezentanților acestei formațiuni, Pro România a devenit a patra forță politică. 

Concret, cel mai recent sondaj de opinie arată că PRO România a atins un scor electoral bun și, astfel, a devenit o opțiune serioasă pentru alegători.

ADVERTISEMENT

Oamenii grei din partid spun că vor putea chiar condiționa o viitoare formulă de guvernare. Primele locuri sunt ocupate de partidele mari, PNL și PSD.

Pro România a crescut în sondajele de opinie înainte de parlamentare

Acestea sunt urmate la mare distanță de USR-PLUS. Același sondaj de opinie arată și faptul că românii, în marea majoritate, sunt total nemulțumiți de direcția în care este dusă țara de către Guvernul PNL.

ADVERTISEMENT

Astfel, nu mai puțin de 79% dintre cei chestionați spun că România este dusă într-o direcție greșită , un scor foarte mare care arată nivelul de dezaprobare care există în România la adresa felului în care este gestionată criza de sănătate și criza economică.

Vă readucem aminte că preşedintele Pro România, Victor Ponta a anunțat cinci „promisiuni” pe care formaţiunea politică pe care o conduce le face „încă din prima zi” în care va avea puterea politică.

ADVERTISEMENT

Printre altele, Ponta a vorbit despre un venit minim de criză, scutiri de taxe şi impozite pentru companiile care rămân în activitate şi păstrează angajaţii, dar şi despre deschiderea şcolilor şi testarea în vederea depistării COVID-19 pentru „absolut toţi” românii.

„Nu le luăm taxe, îi scutim de impozite şi de toate dările, cu o singură condiţie: să rămână în activitate şi să ţină numărul de angajaţi, pentru că dacă firmele româneşti încep să dea afară oamenii, va fi o criză socială economică pe care o scăpăm de sub control”, a afirmat Ponta.

ADVERTISEMENT

„Trecem prin criză noi mergând la muncă, copiii mergând la şcoală şi vârstnicii având o activitate cât de cât normală. Nu suntem de acord nici cu închiderea României, nici cu închiderea şcolilor nici cu panica pe care o vedem în fiecare zi, aşa cum nu am fost niciodată de acord că nu există coronavirus”, a mai adăugat Victor Ponta

 

 

ADVERTISEMENT