Life

Pro TV pregătește surprize după finala Survivor România 2022. Ce reality show revine pe post

Pro TV pregătește surprize pentru telespectatori după finala Survivor România 2022. Un reality show îndrăgit, difuzat cu ani în urmă, va reveni pe post.
02.05.2022 | 23:34
Pro TV pregateste surprize dupa finala Survivor Romania 2022 Ce reality show revine pe post
Pro TV pregătește surprize după finala Survivor România 2022. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

După sezonul trei Survivor România, Pro TV pregătește surprize, printre care și un alt reality show care a mai fost difuzat și în trecut. De asemenea, sezonul viitor al reality show-ului prezentat de Daniel Pavel ar urma să vină cu o surpriză uriașă pentru telespectatori.

Pro TV pregătește surprize după finala Survivor România 2022

Sezonul al treilea Survivor România se va încheia peste câteva săptămâni, iar Pro TV deja ar pregăti următorul sezon. Anul viitor ar urma să fie difuzat Survivor All Stars, care reunește concurenții buni din aceste trei sezoane, dar și de la Exatlon România, difuzat în perioada 2018 – 2019.

ADVERTISEMENT

Potrivit click.ro, Pro TV ar fi semnat deja cu Vladimir Drăghia (36 de ani), câștigătorul sezonului 1 Exatlon. Momentan nu se știe cu exactitate ce concurenți ar repeta experiența din Domincană. Zannidache sau frații Sterp sunt potențiali participanți.

“Se tot vorbeşte de un sezon All Stars, însă nu ştiu cine îşi mai doreşte să participe dintre foştii concurenţi. Unii au fost sunaţi, alţii nu, însă sunt destui care s-ar întoarce şi mai este destul timp până la sfârşitul anului.

ADVERTISEMENT

Unii dintre cei care ar putea merge ar fi fraţii Sterp, Iancu şi Culiţă, Zannidache, Iulian Pîtea, Giani Kiriţă sau Cătălin Cazacu.”, a declarat un fost concurent Survivor pentru sursa citată.

Sunt celebru, scoate-mă de aici!, revine la Pro TV cu al doilea sezon

În plus, Vladimir Drăghia ar fi prezentatorul reality show-ului Sunt celebru, scoate-mă de aici!. Emisiunea a fost difuzată la Pro TV la începutul lui 2015 și a fost prezentată de Cabral și Mihai Bobonete.

ADVERTISEMENT

Câștigătorul primului sezon, care a fost și unicul până în prezent, a fost Cătălin Moroșanu. Un al doilea sezon ar urma să fie filmat în această vară, conform sursei menționate.

Vladimir Drăghia s-a numărat și el printre concurenți, alături de alte nume cunoscute din showbiz, printre care Ruby, Gina Pistol, Dorian Popa, Elena Merișoreanu sau Mihai Trăistariu.

ADVERTISEMENT

Primul sezon a fost filmat în Africa de Sud, în Kruger Naţional Park. Locația ar putea rămâne aceeași și pentru cel de-al doilea sezon.

Timp de 15 zile, vedetele care vin la Sunt celebru, scoate-mă de aici! vor fi lipsite de confortul cu care au fost obișnuite și vor fi supuse unor provocări foarte dificile, cum ar fi mâncatul de gândaci sau de bucăți din animale.

“Suntem foarte fericiţi să vedem Sunt celebru. Scoate-mă de aici! revenind în România la 7 ani după ce am produs şi difuzat primul sezon, în 2015.

Multe s-au schimbat de atunci, dar acesta rămâne unul dintre cele mai mari şi mai puternice formate de reality-adventure din lume şi faptul că se va număra printre momentele importante ale grilelor noastre din 2022 este o dovadă a angajamentului PRO TV de a aduce audienţei noastre divertisment de cea mai înaltă calitate.”, a anunțat Antonii Mangov, director de programare Pro TV.

ADVERTISEMENT