Life

Probele de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! au deranjat telespectatorii: “Îmi vine să vomit. Mai bun era Survivor”

Probele de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! au deranjat telespectatorii, care spun că nu pot privi emisiunea din cauza faptului că participanții sunt nevoiți să consume preparate atât de greu de digerat.
06.09.2022 | 07:25
Probele de la Sunt celebru scoatema de aici au deranjat telespectatorii Imi vine sa vomit Mai bun era Survivor
Probele de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! au deranjat telespectatorii. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Telespectatorii au fost deranjați de probele de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! Cei de acasă consideră că scenele în care participanții mănâncă preparate greu de digerat sunt imposibil de privit.

Probele de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! au deranjat telespectatorii

Emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici! a revenit la Pro TV cu cel de-al doilea sezon, după șapte ani de absență de pe micile ecrane. Telespectatorii nu sunt deloc încântați de probele din competiție.

ADVERTISEMENT

Concurenții din emisiune sunt nevoiți să consume preparate comestibile, dar deloc digerabile, iar scenele sunt greu de privit și pentru cei de acasă.

Pe pagina de Facebook a emisiunii, mai mulți internauți au reacționat la o postare în care Lidia Buble a fost nevoită să bea un smoothie pe bază pe viermi.

ADVERTISEMENT

Un internaut a spus că scenele din emisiune i-au provocat greață și că preferă Survivor care, deși este o competiție dificilă, concurenții nu sunt supuși unor astfel de probe.

“Eu nici nu mă pot uita, îmi vine să vomit. Urâtă emisiunea! Tot mai bun era Survivor!”, a scris utilizatorul respectiv.

ADVERTISEMENT

Unii telespectatori sunt de părere că probele nu sunt reale și că în farfuriile și paharele concurenților se află, de fapt, mâncare normală.

“Nu are cum să fie adevărat, eu nu cred. Cred că e totul regizat și e cu totul altceva acolo în pahare.”, este un alt comentariu de pe pagina de Facebook a reality show-ului de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Telespectatorii spun că emisiunea nu este una care poate fi privită din caza faptului că participanții sunt supuși unor probe ce constă în consumul de preparate bazate pe diverse insecte și vietăți din junglă.

“Ferească Dumnezeu! Mi s-a făcut rău de la stomac! Nu este de privit!/ Mi s-a făcut rău mie ca bărbat, am vrut să văd până unde se merge dar nici că mă voi mai uita.

O scârboșenie de emisiune, mă uit puțin din curiozitate, personajele nu sunt rele. (…) Dar ți se întoarce stomacul, pe dos. Noi ne îmbolnăvim că privim de acasă.”, au mai scris internauții.

Adela Popescu și Cabral, criticați de telespectatori

Cei de acasă au avut lucruri de reproșat și la adresa prezentatorilor show-ului, Adela Popescu și Cabral Ibacka. Unii sunt de părere că cei doi nu moderează emisiunea așa cum ar trebui.

“Probele și emisiunea sunt ok, însă prezentatorii nu își au locul deloc, adică ei vorbesc constant și se vede că nu știu să prezinte o astfel de emisiune, zici ca stau într-un fotoliu acasă și comentează ce vad la TV… producția îi pune prea tare în evidență….este o parodie după Survivor.”, a mai scris cineva pe pagina emisiunii.

Concurenții sunt nevoiți să-și înfrunte cele mai mari temeri și sunt supuși unor probe extrem de grele. Acestea sunt greu de privit chiar și pentru cei de acasă.

ADVERTISEMENT