Life

Problema cu care se confruntă Maria Dragomiroiu la aproape 69 de ani: “Nu pot”

Maria Dragomiroiu, mai sinceră ca niciodată cu fanii ei. Artista a vorbit deschis despre problemele care nu îi dau deloc pace.
20.03.2024 | 08:01
Problema cu care se confrunta Maria Dragomiroiu la aproape 69 de ani Nu pot
Maria Dragomiroiu a vorbit pentru prima data despre problemele care nu îi dau pace. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Maria Dragomiroiu este una dintre cele mai iubite artiste din România. De ani de zile, aceasta încântă milioane de fani cu vocea și cu piesele ei. Interpreta este mereu cu zâmbetul pe buze atunci când urcă pe scenă. Însă, puțini sunt cei care cunosc cu ce probleme se confruntă vedeta la aproape 69 de ani.

Maria Dragomirou și-a deschis sufletul în fața fanilor

Maria Dragomiroiu a avut mereu o relație specială cu fanii. De-a lungul timpului, artista a creat o conexiune puternică cu publicul și a simțit că nu trebuie să aibă secrete față de cei care o îndrăgesc. Așa se face că le-a mărturisit una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă.

ADVERTISEMENT

Maria Dragomiroiu nu vorbește prea des despre problemele pe care le are. Însă, din când în când, simte nevoia de a-și deschide sufletul în fața fanilor. De data asta, a ales să le spună tuturor problema care o macină în fiecare zi.

Invitată în emisiunea lui Dan Capatos, Maria Dragomiroiu a avut un moment de sinceritate. Artista a recunoscut că nu există seară în care insomniile să nu îi dea bătăi de cap.

ADVERTISEMENT

La aproape 69 de ani, Maria Dragomiroiu este foarte activă. Artista nu a renunțat o secundă la muzică și la concertele care îi aduc bucurie. În plus, ori de câte ori îi permite timpul, fie se implică în alte proiecte, fie alege să se plimbe.

Insomniile îi dau bătăi de cap frecvent artistei

Îndrăgita artistă a recunoscut că, de cele mai multe ori, gândurile sunt cele care nu îi dau pace. De fiecare dacă când se pune în pat, prin minte îi trec fel de fel de idei, iar asta o împiedică să adoarmă.

ADVERTISEMENT

”Ar trebui mă concentrez și vreau să adorm, dar nu pot, pentru că mă apucă gândurile. Nu mereu, dar am insomnii.”, i-a spus artista lui Dan Capatos, potrivit spynews.ro.

Spre deosebire de ea, Bebe Mihu, soțul artistei nu are nicio problemă. Acesta adoarme instant, ceea ce o ”supără” pe artistă. Oricât de mult ar vrea să doarmă, Maria Dragomiroiu a recunoscut că în fiecare seară emoțiile pun stăpânire asupra ei.

ADVERTISEMENT

”Eu am insomnii. El într-un minut adoarme. Eu nu. La câte nu are omul să se gândească…”, a mai declarat Maria Dragomiroiu, potrivit aceleiași surse.

În ciuda acestor dificultăți de a adormi, Maria Dragomiroiu recunoaște că ziua este la fel de binedispusă. Interpreta este mereu cu zâmbetul pe buze și îi molipsește și pe cei din jur cu energia ei.

ADVERTISEMENT