Life

Problema de care Cătălin Măruță s-a lovit în relația cu fiul său, David: „Îi zic, gata!”

Cătălin Măruță a dezvăluit în cadrul unui dialog cu psihologul Cristian Andrei problema de care s-a lovit în creșterea fiului său, David.
16.08.2021 | 14:25
Problema de care Catalin Maruta sa lovit in relatia cu fiul sau David Ii zic gata
ADVERTISEMENT

Cătălin Măruță a vorbit despre relația pe care o are cu fiul său, David, unul din cei doi copii pe care îi are cu cântăreața Andra.

Prezentatorul de televiziune a vorbit despre copii și relația acestora cu părinții într-un dialog interesant cu psihologul Cristian Andrei.

ADVERTISEMENT

În timp ce medicul explica importanța felului în care părinții se adresează copiilor lor atunci când vor să le atragă atenția asupra anumitor comportamente, Cătălin a recunoscut una dintre problemele expuse de acesta în podcast.

Cătălin Măruță, despre relația cu copiii săi, David și Eva

„Acuma îmi dau seama că discuția asta mă ajută foarte bine să mă înțeleg și pe mine în dialogul pe care îl am cu copiii mei. Pentru că și eu am momente când se joacă David pe calculator și zic, David, gata! Haide să ne spălăm pe dinți!

ADVERTISEMENT

Nu observ un entuziasm ca și cum a zis tata, gata, închidem calculatorul și mergem să ne spălăm pe dinți. Dar dacă îi zic: cât vrei să mai stai? Și el zice zece minute. Și zic, ok, vezi, zece minute și gata”, a dezvăluit Măruță în podcastul său de pe Youtube.

Cătălin a povestit apoi un alt episod, de data aceasta avut cu mezina familiei, Eva. Prezentatorul a spus că într-o zi, fata lui i-a spus că nu vrea să plece la grădiniță.

ADVERTISEMENT

Momentul în care Eva nu a vrut să meargă la grădiniță

Acela a fost unul din momentele care l-a pus în dificultate pe Măruță ca părinte. „I-am zis, uite, noi părinții mergem la serviciu. Trebuie să înțelegi că unii copii poate ar vrea să meargă, dar n-au posibilitatea și e păcat”, i-a spus Măruță Evei.

După discursul pe care l-a ținut în fața fiicei sale, cea mică l-a aplaudat și i-a spus: „Bravo, foarte bun acest discurs emoționant”. Măruță a întrebat-o apoi pe fiica lui dacă s-a răzgândit, însă decizia ei era fermă: nu voia la grădiniță.

ADVERTISEMENT

A  doua zi Eva a vrut să plece la grădiniță, iar acela a fost momentul în care Măruță a realizat că și copiii au dreptul să spună nu și că trebuie înțeleși atunci când nu vor să facă lucrurile pe care cei mari le cer, așa cum se întâmplă de multe ori și cu adulții.

 

 

 

ADVERTISEMENT