Fotbal international

Probleme cu banii la Manchester City?! „Nu ne permitem să cumpărăm niciun atacant!”

02.04.2021 | 20:09
Probleme cu banii la Manchester City Nu ne permitem sa cumparam niciun atacant
ADVERTISEMENT

Una dintre cele mai bogate echipe din lume are probleme cu banii! Sau cel puțin asta spune Pep Guardiola, care suprinde și declară că Manchester City nu își permite să cumpere niciun atacant, chiar dacă Aguero va pleca de la „cetățeni”.

Deși în presa internațională s-a scris că înlocuitorul lui Sergio Aguero va fi starul Borussiei Dortmund, Erling Haaland. sau atacantul lui Tottenham, Harry Kane, se pare că patronii clubului englez nu mai au bani pentru fotbal.

ADVERTISEMENT

Kun Aguero va lăsa un gol imens la Manchester City, unde este golgheterul all-time al echipei, și va avea nevoie de un înlocuitor pe măsură care însă va solicita serios bugetul echipei.

Pep Guardiola șochează: „Sunt șanse mari să nu cumpărăm niciun atacant!”

Antrenorul lui Manchester City se plânge de faptul că se cer sume exorbitante pentru un atacant de valoare și a declarat public că sunt șanse mari ca echipa sa să nu aducă niciun atacant din cauza sumelor vehiculate: „Nu știu ce se va întâmpla, dar la aceste prețuri nu vom cumpăra niciun atacant. E imposibil. Nu ne permitem. Toate cluburile au probleme financiare, la fel ca noi. În condițiile de astăzi, există șanse mari să nu achiziționăm niciun atacant pentru sezonul viitor”, a declarat Pep Guardiola, conform BBC.

ADVERTISEMENT

În plus, Guardiola e conștient că va fi aproape imposibil să găsească un fotbalist care să aibă aceleași cifre pe care starul argentinian le-a avut pe Etihad: „Sergio este de neînlocuit. Aş putea spune în raport cu cifrele că poate fi înlocuit, dar nu este uşor când vezi că are peste 360 meciuri jucate, peste 250 de goluri şi o grămadă de trofee”.

Sergio Aguero a fost transferat în 2011 de către Manchester City, unde a devenit cel mai important jucător din istoria clubului, contribuind la cele 13 trofee cucerite de „cetățeni”, dar mai ales la titlul de campioană în Premier Leagu, după ce a înscris la ultima fază.

ADVERTISEMENT

Pep Guardiola îl pune pe un piedestal pe Kun Aguero: „Este o legendă!”

Pep Guardiola își continuă discursul laudativ la adresa lui atacantului argentinian pe care îl consideră deja o legendă: „Aşa că este o legendă, cel mai bun atacant pe care clubul l-a avut vreodată în acest secol, dar este de neînlocuit în sufletele, în inimile şi în mintea fanilor noştri, ale oamenilor noştri, ale jucătorilor care au evoluat alături de el şi a tuturor antrenorilor care au lucrat cu el”, a mai spus Pep Guardiola.

De altfel, clubul chiar a anunțat că Sergio Aguero va avea o statuie în fața stadionului din Manchester, pentru a fi omagiat de suporteri, care îl consideră un adevărat simbol. Ajuns la 32 de ani și măcinat de accidentări, atacantul a reușit pe 14 martie primul gol în Premier League după nu mai puțin de 14 luni.

ADVERTISEMENT

Noul președinte al Barcelonei, Joan Laporta, îl dorește pe argentinian pe Camp Nou și se zvonește că deja s-ar fi înțeles cu Sergio Aguero. Contractul atacantului cu Manchester City expiră pe 30 iunie 2021.

ADVERTISEMENT