Life

Probleme financiare pentru Monica Gabor. A fost declarat falimentul

10.11.2020 | 09:42
Probleme financiare pentru Monica Gabor A fost declarat falimentul
ADVERTISEMENT

Monica Gabor, fosta soție a milionarului Irinel Columbeanu, nu mai deține nicio companie pe plaiurile natale, fiind dată în judecată de Fisc pentru a-și recupera banii datorați. Fostul model este oficial în faliment, firmele deținute până nu demult fiind lichidate. 

Este vorba de firma SC Monica Columbeanu Media SRL prin care încasa în urmă cu mulți ani onorariul cuvenit în urma show-ului „Irina by Monica Columbeanu”. Se pare că firma creată în 2006, înainte de căsătoria cu fostul soț, nu a mai depus actele la Fisc din 2010.

ADVERTISEMENT

Acesta este și motivul pentru care firma a fost radiată deja de la Registrul Comerțului, Monica Gabor fiind declarară falimentară prin prisma afacerilor pe care le avea pe teritoriul României. Fosta „scorpie de la Izvorani” este datoare vândută statului care urmează să-i pună sigiliu pe bunuri.

Monica Gabor, la sapă de lemn. Firmele sale au fost declarate falimentare

Dispune intrarea în faliment prin procedura simplificată a debitorului SC MONICA COLUMBEANU MEDIA SRL. Constată că debitorul este dizolvat anterior formulării cererii introductive.

ADVERTISEMENT

Dă dispoziție tuturor băncilor la care debitorul are disponibil în conturi să nu dispună de acestea fără un ordin al judecătorului sindic sau al lichidatorului judiciar, obligația de înștiințare a băncilor revenindu-i lichidatorului judiciar.

Dispune sigilarea bunurilor din averea debitorului, în sarcina lichidatorului judiciar. Eventualele disponibilități bănești vor fi păstrate într-un cont special de depozit bancar”, au decis magistrații, notează spynews.ro

ADVERTISEMENT

Același lucru s-a întâmplat și cu o altă companie deținută în trecut de Monica Gabor, după ce trei afaceriști din București au dispus radierea ei de la registrul Comerțului. În cazul acesta vedeta este obligată să achite taxele de judecată care se ridică la suma de 100 de lei.

Una dintre companiile deținute de frumoasa șatenă a funcționat în toată această perioadă cu un singur angajat, fosta soție a lui Irinel Columbeanu făcând bani frumoși în perioada în care apărea pe sticlă.

ADVERTISEMENT

Se pare că onorariul pentru un singur episod din reality-show-ul de la B1 TV se ridica la suma de 7.500 de euro, la finalul emisiunii fosta doamnă Columbeanu încasând aproximativ 150.000 de euro.

ADVERTISEMENT