Sport

Probleme în Argentina pentru Leo Messi. O membră a familiei a fost jefuită

Leo Messi și-a început cea mai lungă vacanță de când și-a început cariera de fotbalist cu o veste deloc bună. Verișoara soției sale a fost jefuită.
23.11.2023 | 07:53
Probleme in Argentina pentru Leo Messi O membra a familiei a fost jefuita
Leo Messi a acuzat ceva probleme medicale la ultimul meci disputat pentru Argentina, contra Braziliei. Sursă foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Leo Messi a revenit în Argentina, la Rosario, unde își va petrece sărbătorile de iarnă. Este liber până în luna ianuarie, când va avea loc reunirea celor de la Inter Miami pentru noul sezon. În chiar prima zi de vacanță, starul argentinian s-a lovit de o problemă de familie.

Verișoara soției lui Leo Messi a fost jefuită în mașină, după ce ieșise cu 20.000 de euro din supermarketul deținut de familia Roccuzzo

Chiar în Rosario, Agustina Scaglia (23 de ani) verișoara primară a soției sale, Antonela Roccuzzo, a fost jefuită. Totul s-a întâmplat la 9:30 dimineața, ora locală, în fața unui supermarket deținut chiar de familia Roccuzzo, anunță Clarin.

ADVERTISEMENT

Agustina Scaglia a ieșit din supermarket alături de o angajată pentru a duce la bancă o parte din încasări, mai exact 8 milioane de pesos, aproximativ 20.000 de euro. Dar nu au mai apucat să meargă decât câțiva metri după ce s-au urcat în mașină.

Au fost blocate de un alt automobil, iar hoții au luat plasele cu bani de pe bancheta din spate. S-a tras și un foc de armă în portiera din spate a mașinii în care se afla Agustina Scaglia.

ADVERTISEMENT

O angajată a supermarketului a povestit ce s-a întâmplat: “Ne-au blocat, au spart geamurile și au luat plasele cu bani de pe banchetă. Am văzut și urma de glonț”

“Plecasem de la supermarket spre bancă pentru a depune banii. Coducea Agustina, patroana firmei. Când a văzut că acea mașină venea spre noi și-a dat seama ce se întâmplă și a încercat să accelereze.

Dar nu avea unde, pentru că mai aveam o mașină în față. Ne-au blocat, au spart gemurile și au luat plasele cu bani de pe bancheta din spate. Când am coborât din mașină am văzut urma lăsată de glonț pe portiera din spate”, a povestit Marianela, angajata familiei Roccuzzo, care se afla în mașină în momentul jafului.

ADVERTISEMENT

Anchetatorii cred că au fost două mașini implicate în acest jaf, adică inclusiv cea care nu i-a permis Agustinei să accelereze, Au început cercetările pentru a-i identifica pe hoți. De altfel, acesta nu este primul incident din acest an la supermarket-ul deținut de familia Roccuzzo.

14 focuri de armă trase în direcția aceluiași supermarket în luna martie. Și un mesaj de amenințare în stil mafiot pentru Leo Messi

În luna martie, doi traficanți de droguri au tras 14 focuri de armă în direcția acelui supermarket și au lăsat un mesaj de amenințare pentru Leo Messi: “Messi, te așteptăm! Javkin (n.r. – primarul orașului Rosario, Pablo Javkin) este și el ‘narco’ (n.r. – traficant de droguri) și nu te va putea proteja”.

ADVERTISEMENT

Cei doi atacatori din luna martie au fost ulterior identificați ca fiind membri ai grupării Los Monos și în cele din urmă reținuți. Aceștia sunt implicați și în traficul de droguri și crima organizată din regiunea Santa Fe.

ADVERTISEMENT
Tags: