Sport

Noi cazuri de COVID-19 la CSM Bucureşti! Se joacă derby-ul cu Râmnicu Vâlcea. Update exclusiv

17.02.2021 | 14:34
Noi cazuri de COVID19 la CSM Bucuresti Se joaca derbyul cu Ramnicu Valcea Update exclusiv
ADVERTISEMENT

Probleme la CSM București, chiar înaintea derby-ului cu SCM Rm. Vâlcea, din cauza coronavirusului. Şase membri ai echipei, printre care și antrenorul Adrian Vasile au intrat în izolare.

Meciul Râmnicu Vâlcea – CSM Bucureşti se va juca

UPDATE, 17 februarie, ora 14:35 / CSM Bucureşti a primit avizul DSP pentru disputarea meciului cu Râmnicu Vâlcea, programat să se joace joi, de la ora 18:30, la Sfântu Gheorghe.

ADVERTISEMENT

“Da, am primit avizul DSP pentru a disputa meciul cu Râmnicu Vâlcea. Din punctul de vedere al CSM Bucureşti sunt îndeplinite condiţiile de a participa la joc”, a declarat Remus Drăgănescu, coordonatorul secţiei de handbal de la CSM Bucureşti, pentru FANATIK.

Noi cazuri de COVID-19 la CSM Bucureşti! Derby-ul cu Vâlcea, în pericol

UPDATE, 17 februarie, ora 13:49Problemele continuă la CSM București după cele 5 cazuri anunțate inițial de coronavirus. Partida cu SCM Rm. Vâlcea este în pericol să nu se mai dispute după ce alte 2 jucătoare au fost depistate pozitiv la testele efecutate azi. Elizabeth Omoregie se numără printre sportivele infectate COVID, conform gsp.ro.

ADVERTISEMENT

ŞTIRE INIŢIALĂ – 16 februarie

CSM București a fost lovită de coronavirus înaintea partidei care este programată joi, împotriva marii rivale de la SCM Rm. Vâlcea.

Antrenorul Adrian Vasile alături de 5 jucătoare au intrat în carantină după ce au prezentat simptome specifice infecției COVID.

ADVERTISEMENT

Probleme la CSM București înaintea derby-ului cu Vâlcea. Explozie de cazuri COVID-19

“Da, din păcate știrea este adevărată! Ținem legătura cu Federația și vom comunica în cel mai scurt timp, persoanele care au contactat virusul”, a confirmat Gabriela Szabo, directorul general al CSM București, pentru gsp.ro.

Portarul Denisa Dedu, Andrea Klikovac, Raluca Săndulache, Bianca Bazaliu, Ștefania Stoica și antrenorul Adrian Vasile sunt numele din cadrul echipei care au intrat deja în izolare din cauza simptomelor prezentate.

ADVERTISEMENT

Vestea vine la mai puțin de 24 de ore după ce clubul de handbal bucureștean a anunțat două transferuri la echipă. Malin Larsen Aune și Emilie Hegh Arntzen au semnat contracte valabiole pe o perioadă de doi ani cu CSM.

Transferuri importante la CSM București

Malin Larsen Aune și Emilie Hegh Arntzen sunt două jucătoare de renume în handbalul feminin european. Malin Larsen Aune e dublă campioană europeană cu naționala Norvegiei  la edițiile găzduite de Suedia în 2016 și de Danemarca în 2020. De asemenea are și o medalie de bronz în palmares la Campionatele Europene pentru tineret din 2011.

Emilie Hegh Arntzen are în palmare medalia de bronz cu naționala Norvegiei la Jocurile Olimpice de Vară de la Rio de Janeiro 2016. În cadrul campionatelor europene deține 3 medali de aur, cucerite la edițiile din Croația/Ungaria 2014, Suedia 2016 și Danemarca 2020.

Ema Ramusovic este al treilea transfer pentru sezonul viitor anunțat de CSM București. Pivotul în vârstă de 24 de ani, vine de la campioana Muntenegrului, Buducnost Podgorica. Campania de transferuri nu este încheiată la CSM București care mai dorește doi portari, un pivot și o handbalistă la linia de 9 metri.

ADVERTISEMENT