Sport

Probleme la Universitatea Craiova înaintea derby-ului cu FCSB. Un jucător de bază e pe perfuzii din cauza gripei

Universitatea Craiova joacă, duminică, de la ora 19:00, pe Arena Națională, cu FCSB, în etapa a 3-a din play-off. Echipa olteană are probleme de lot, unul dintre titulari fiind pe perfuzii din cauza gripei.
30.03.2022 | 17:45
Probleme la Universitatea Craiova inaintea derbyului cu FCSB Un jucator de baza e pe perfuzii din cauza gripei
ADVERTISEMENT

Aflată pe locul 3 în clasamentul Casa Pariurilor Liga 1, la 12 puncte de lider, Universitatea Craiova va avea parte de un program infernal. Duminică joacă cu FCSB pe Arena Națională, iar pe 9 aprilie primește replica lui CFR Cluj.

Universitatea Craiova are probleme de lot înaintea derby-ului cu FCSB

Pauza luată de Casa Pariurilor Liga 1 pentru amicalele naționalei cu Grecia și Israel părea să fie de bun augur pentru Universitatea Craiova. Urmau meciurile cu FCSB și CFR Cluj, iar antrenorul Laurențiu Reghecampf le putea pregăti în liniște.

ADVERTISEMENT

Dar socoteala făcută acasă nu s-a potrivit cu aceea de la antrenamente. Tehnicianul s-a văzut pus în situația de a pregăti cele două partide importante fără 9 jucători.

Nicuşor Bancu și Andrei Ivan au fost convocați la prima reprezentativă, iar Vladimir Screciu, Ştefan Baiaram, Alexandru Cîmpanu și Jovan Markovic la cea de tineret. În plus, Ionuţ Mitran, Atanas Trică şi David Sala și-au făcut prezența la U 20 și U18.

ADVERTISEMENT

Dan Nistor este pe perfuzii din cauza gripei

De parcă aceste absențe motivate nu ar fi fost suficiente, jucătorii rămași la echipă au fost bolnavi. Cei mai mulți au fost afectați de gripă, iar situația cea mai dificilă a avut-o Dan Nistor. Pentru a fi recuperat, acesta a avut nevoie de perfuzii, informează Pro Sport.

Pe cale de consecință, Reghecampf a trebuit să improvizeze. El a chemat la pregătiri mai mulți jucători de la echipa a doua a clubului. Astfel, tehnicianul a fost nevoit să facă pregătirea unor partide cu jucători pe care nu-i va folosi în acele meciuri.

ADVERTISEMENT

Singurul lucru bun este că antrenorul îi va avea la dispoziție în aceste zile pe toți cei plecați la loturi. Obosiți după deplasările și efortul făcute, respectivii vor intra în programul Universității Craiova abia joi.

FCSB și-a recuperat toți accidentații

Dacă la Universitatea Craiova sunt probleme, în schimb, la FCSB lucrurile merg bine. După remiza albă dintre CFR Cluj și Farul, FCSB speră din nou la titlu, deși distanța de puncte față de clujeni rămâne considerabilă, de cinci puncte.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că vicecampioana României îi va avea la dispoziție și pe Paulo Vinicius, dar și pe Florin Achim, care poate prinde lotul pentru derby-ul cu oltenii.

În plus, Florin Tănase, care fusese anunțat pozitiv la coronavirus după testarea care a avut loc sâmbătă dimineață, în cantonamentul echipei naționale de la Mogoșoaia, s-a vindecat.

Jucătorul a avut o formă foarte ușoară de Covid-19 și deja a fost testat negativ. Ca urmare, a ieșit din izolare de la Mogoșoaia și se va alătura programului de pregătire al FCSB.

Vestea este una excelentă pentru Toni Petrea, care va putea conta pe golgheterul său contra Universității Craiova.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 3,35 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT