Life

Cristina Șișcanu, îngrijorată de ce se întâmplă în jurul ei, înainte de Crăciun: “Mă sperie, mi se face pielea găină”

Cristina Șișcanu a postat un mesaj înainte de Crăciun și e îngrijorată de ce se întâmplă în jurul ei. Vedeta a tras un semnal de alarmă.
24.12.2023 | 19:49
Cristina Siscanu ingrijorata de ce se intampla in jurul ei inainte de Craciun Ma sperie mi se face pielea gaina
Mesajul Cristinei Șișcanu înainte de Crăciun. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu este îngrijorată de ceea ce se întâmplă cu oamenii din jurul ei, înainte de Crăciun. Vedeta a postat un mesaj video pe rețelele sociale, în care a tras un semnal de alarmă.

Cristina Șișcanu, îngrijorată de ce se întâmplă în jur, înainte de Crăciun. Mesajul dur postat de vedetă

Soția lui Mădălin Ionescu a postat, în urmă cu câteva zile, un clip video în care a vorbit despre atitudinea pe care oamenii o au în preajma sărbătorilor de iarnă.

ADVERTISEMENT

Deși sărbătorile ar trebui să fie un prilej de liniște și să-i facă pe oameni să devină mai buni, unele persoane devin tot mai rele, după cum a observat Cristina Șișcanu.

Vedeta spune că situația se înrăutățește în fiecare an și că răutatea este cea care predomină de Crăciun, nu bunătatea. Prezentatoarea se întreabă cum a ajuns omenirea într-o astfel de situație.

ADVERTISEMENT

“Oameni buni, eu nu înțeleg un lucru. De ce sărbătorile acestea, care ar trebui să ne aducă liniște, să reflectăm, să devenim mai buni, să scoatem la suprafață din sufletele noastre tot ce e mai bun, din contră, scot demonii din oamenii.

Unii oameni pot fi atât de răi. Când spui ființă umană, deja parcă e ceva catifelat, însă, din păcate, nu e așa. Îmi dau lacrimile. Atâta răutate, atâta nebunie, atâta râcă, nu am mai pomenit.

ADVERTISEMENT

Parcă de la an la an este horror. Mă sperie, mi se face pielea găină, mi se strânge stomacul. Au fost perioade în istorie în care a fost mai rău.

De ce oamenii acum au luat-o razna? Sau mulți dintre ei, să nu generalizez. De ce? Ce îi face să fie așa? De ce lucrurile urâte pun stăpânire pe sufletele oamenilor?”, a spus Cristina Șișcanu pe Facebook.

ADVERTISEMENT

“Cât să mai îndurăm așa ceva?”

Cristina Șișcanu a tras un semnal de alarmă și a spus că mulți oameni încearcă să facă profit de Crăciun, în loc să se bucure cu adevărat de această sărbătoare.

Vedeta a observat acest comportament al oamenilor din jur încă de când a început luna decembrie. Acesta a menționat, de altfel, și comentariile răutăcioase pe care oamenii le lasă în mediul online.

“Mai sunt câteva zile până la Ajunul Crăciunului. Văd peste tot comentarii care mai de care, în general aud tot felul de situații, l-a trădat, l-a dus cu fofârlica.

Toți numai să aibă un profit cât mai ușor să îl păcălească pe altul, dacă unul e mai răsărit, toți să îl muște de fund. Cât să mai îndurăm așa ceva? Treziți-vă, ajunge, pe bune! Ok, nu e nimeni perfect, dar nici în halul ăsta, oameni buni.

De câteva săptămâni, de când a început luna decembrie, toți zici că au înnebunit. Oameni buni, vine Crăciunul, nu se oprește lumea, nu e examen de Crăciun”, a mai spus vedeta.

De Crăciun, Cristina Șișcanu va petrece sărbătorile acasă, alături de Mădălin Ionescu și de copii. Imediat după, aceștia vor vizita mai multe țări, după cum a spus prezentatoarea recent.

De curând, Cristina Șișcanu a povestit prin ce momente grele a trecut anul acesta. Vedeta a fost trădată de niște persoane apropiate și i-a fost foarte greu să depășească acest moment.

ADVERTISEMENT