Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Probleme mari pentru Edi Iordănescu înainte de Belarus – România. Ce s-a întâmplat la antrenamente

Belarus - România este partida din această seară care ține tensiunea ridicată în tot fotbalul românesc. Elevii lui Iordănescu sunt obligați să câștige însă au o problemă. Nu au avut mult timp la dispoziție pentru a se antrena.
12.10.2023 | 12:07
Probleme mari pentru Edi Iordanescu inainte de Belarus  Romania Ce sa intamplat la antrenamente
Edi Iordanescu are probleme inainte de Belarus - Romania. foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Iordănescu își face ultimele calcule înainte de Belarus – România. Tricolorii sunt pe locul 2 în grupă, în spatele Elveției și în fața Israelului. În cazul unei victorii cu Belarus, România va ajunge la 15 puncte în clasament și își va continua seria de invincibilitate.

România merge la Belarus cu gândul la victorie

“Care este atmosfera? Mi s-a părut un Edi Iordănescu foarte încrezător în grup. Și mi s-a părut, fără să ne dăm patrioți, o atmosferă de mare încredere. E adevărat, nu jucăm cu Italia, cu Spania. Jucăm cu Belarus, o echipă adunată în grabă, jucători care au ajuns cum au ajuns.

ADVERTISEMENT

Sunt probleme mari cu Belarus, ei au probleme din cauza alianței cu Putin și Rusia. Mi s-a părut o atmosferă de mare încredere, o lipsă a victoriei ar fi un mare șoc pentru Iordănescu și pentru echipă”, a spus Horia Ivanovici.

Deși joacă contra Belarusului, România se află în Ungaria. Contextul politic nu le permite gazdelor să organizeze partida pe propriul teritoriu, iar din acest motiv duelul pentru Euro 2024 se joacă pe Szusza Ferenc. Iordănescu trebuie să fie atent în alegerea benzilor. Terenul nu se află într-o stare bună.

ADVERTISEMENT

Iordănescu nu a avut mult timp la dispoziție pentru a pregăti partida

“O atmosferă de încredere. Exact cum am publicat și pe Fanatik, e prima oară când Edi Iordănescu face un apel la presă pentru a transmite un mesaj propriilor jucători. În mod normal, pare ceva surprinzător.

Cum adică, transmite un mesaj prin presă când stă cu ei minut de minut? Dar, este un mesaj prin care încearcă să îi capaciteze și mai mult decât o face în particular. Pentru că mesajul public este foarte important și pentru jucători.

ADVERTISEMENT

Ceea ce ne-a spus nouă și am transmis jucătorilor, cu această încredere maximă pe care o are în ei. Le-a spus-o încă de la reunirea de luni. Un minus este că noi, naționala României, nu am avut o perioadă lungă de pregătire.

A fost un antrenament și încă unul, cel de aseară, oficial, care a durat în jur de 60 de minute. Ne pregătim de un meci în care ne-am antrenat în grup complet un antrenament și trei sferturi, să spun așa.

ADVERTISEMENT

Este, până la urmă, nu știu cât de mare e problema, dar este dovada că Iordănescu va merge pe continuitate, pe grup și pe acel prim 11 care se stabilizează la echipa națională.”, a spus Cristi Coste.

FANATIK SUPERLIGA este LIVE și EXCLUSIV pe FANATIK.RO. Show-ul se poate vedea în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30, iar în premieră, în aceeași zi de la 17:30. Emisiunea este pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Ce probleme intampina Iordanescu

 

ADVERTISEMENT