Life

Probleme mari pentru Marius Elisei, după despărțirea de Oana Roman. Mesajul publicat de vedetă: ”Închisoare de la 6 luni la 3 ani”

Marius Elisei riscă probleme mari după despărțirea de Oana Roman. Vedeta a publicat un mesaj legat de închisoarea pe care o poate face acesta. Care ar fi motivul?
15.12.2023 | 15:38
Probleme mari pentru Marius Elisei dupa despartirea de Oana Roman Mesajul publicat de vedeta Inchisoare de la 6 luni la 3 ani
Marius Elisei și Oana Roman au o fiică împreună, pe nume Isabela. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Oana Roman și Marius Elisei nu au rămas în legături bune după ce s-au despărțit. În spațiul public se atacă prin diferite mesaje postate pe rețelele de socializare sau prin declarații la TV. Subiectul altercațiilor este în ultima vreme fiica lor, Isabela.

Va ajunge Marius Elisei în spatele gratiilor? Ce mesaj a postat Oana Roman

Neînțelegerile au apărut după ce Oana Roman l-a acuzat pe Marius Elisei că nu îi plătește pensie alimentară fiicei lor și că o vizitează rar. De curând, vedeta a postat și un mesaj prin care dă de înțeles că-l avertizează pe fostul soț că poate face închisoare sau riscă amendă dacă evită să-și mai îndeplinească obligativitatea.

ADVERTISEMENT

”Neplata, timp de 3 luni, a pensiei de întreținere stabilite pe cale judecătorească sau prin act notarial se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani ori cu amendă. Președintele Klaus Iohannis a promulgat, marți, legea care aduce modificări Codului penal, după ce a fost adoptată luna trecută de Camera Deputaților. 

Până acum, legea făcea referire doar la pensiile stabilite de un judecător. Proiectul de lege a fost adoptat deja de Camera Deputaților și va ajunge pentru promulgare la președintele Klaus Iohannis”, a fost mesajul postat de Oana Roman pe Instagramul său.

ADVERTISEMENT

Ulterior postării mesajului, Oana Roman a fost contactată de jurnaliști pentru a oferi lămuriri, dar nu a dorit să comenteze subiectul, invocând drept motiv că se află în vacanță. Mai exact, vedeta este plecată împreună cu fetița sa în Laponia, țara lui Moș Crăciun.

”Nu mă mai deranjați! Eu sunt în vacanță! Ia, întrebați-l pe el! Poate știe el… Nu am nimic de comentat fiind în vacanță! Vă interesează doar mizeriile!”, au fost cuvintele Oanei Roman pentru site-ul Click.ro

ADVERTISEMENT

Ce pensie alimentară ar trebui să achite Marius Elisei. Ce spun avocații despre cazul său

O pensie alimentară de 500 de lei ar trebui Marius Elise să-i ofere fiicei sale în fiecare lună, iar întârzierea cu până la trei luni sau mai mult l-ar putea aduce în postura de cercetat penal, în urma promulgării legii de către șeful statului, explică avocatul Adrian Cuculis.

Marius Elisei ar putea fi cercetat penal fiind acuzat de abandon al familiei, dacă se va și demonstra prin documente că el nu-și respectă obligativitatea pensiei alimentare din rea-creadință, adică are fonduri suficiente, dar refuză să-și respecte atribuțiile de părinte.

ADVERTISEMENT

”Modificarea survenită în codul penal cu privire la neplata pensiei de întreținere este binevenită în ceea ce privește clarificarea adusă cu privire la faptul că, dacă vreme de trei luni de zile nu este plătită această pensie de întreținere stabilită de către instanța de judecată sau prin acordul notarial, fapta în sine reprezintă infracțiunea de abandon de familie (…) 

Odată cu această modificare, în mod evident și Marius Elisei ar putea să fie cercetat penal în condițiile în care se face dovada că pensia de întreținere nu a fost achitată cu rea-credință”, a detaliat avocatul Adrian Cuculis pentru aceeași sursă.

Între timp, Marius Elisei și-a făcut o nouă relație după divorțul de Oana Roman. Bărbatul s-a cuplat în această toamnă cu o altă femeie, care nu face parte din peisajul monden, ci este cadru medical. După doar o lună de relație, ei s-au mutat împreună.

ADVERTISEMENT