Sport

Probleme mari pentru un star al lui Manchester United! Exclus de la națională după ce şi-a bătut fosta iubită

Un jucător al lui Manchester United se confruntă cu probleme grave în afara terenului, fiind acuzat că și-a bătut fosta iubită. Antony a fost exclus de la naționala Braziliei.
05.09.2023 | 10:17
Probleme mari pentru un star al lui Manchester United Exclus de la nationala dupa ce sia batut fosta iubita
Încă un jucător al lui Manchester United se confruntă cu probleme extrem de grave în afara terenului, fiind acuzat că și-a bătut fosta iubită. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT
05-09-2023
07:25

Antony, dat afară de la națională

Deși fusese convocat ințial pentru partidele Braziliei cu Bolivia și Peru, din preliminariile CM 2026, Antony a fost exclus din lot din cauza acuzațiilor că și-ar fi bătut fosta iubită.

”Având în vedere informațiile apărute în legătură cu Antony, care trebuie investigate, Federația a decis ca acesta să fie exclus din națională pentru a proteja presupusa victimă, jucătorul, echipa și Federația”, se arată într-un comunicat al federației braziliene, conform site-ului uol.com.br.

Poliția din Sao Paulo a deschis o anchetă în acest caz, iar jucătorul lui Manchester United s-a pus la dispoziția organelor de cercetare. Antony a recunoscut că relația cu Gabriela Cavallin a fost una tumultoasă, cu abuzuri verbale, dar a precizat că nu a existat niciodată violență fizică.

La începutul anului trecut, puștiul minune al ”diavolilor roșii”, Mason Greenwood, a fost arestat și apoi eliberat pe cauțiune pentru că a bătut-o pe iubita sa, el fiind acuzat şi pentru agresiune sexuală şi ameninţări cu moartea.

Acuze grave pentru un star al lui Manchester United

Când totul părea să se calmeze și să intre pe panta uitării cu acel caz, Manchester United se trezește cu un alt jucător care ar putea avea probleme mari cu legea. Este vorba de starul brazilian Antony, acuzat de fosta sa iubită că a bătut-o.

ADVERTISEMENT

Conform publicației Globo Esporte, Gabriela Cavallin, o cunoscută influenceriță și DJ din Brazilia, a depus o plângere la poliție împotriva jucătorului lui Manchester United pentru violență domestică, amenințare și vătămare corporală.

Potrivit documentului înregistrat la poliția din Sao Paulo, femeia a mărturisit că a fost atacată în cursul lunii mai. Agresiunea este datată pe 20 mai, când Antony se afla cel mai probabil în Anglia pentru a pregăti un meci de campionat. Gabriela Cavallin a confirmat faptul că a făcut plângere, dar nu a clarificat dacă presupusa agresiune a fost comisă la Manchester sau în Brazilia.

ADVERTISEMENT

Fosta parteneră a internaționalului brazilian a cerut măsuri de protecție urgente și a depus la dosar și o expertiză medico-legală. Potrivit raportului, aceasta a mai fost victima atacurilor și în trecut și a atașat fotografii cu diferite leziuni și mesaje de amenințare din partea lui Antony.

Gabriela Cavallin, avort spontan cu copilul lui Antony

Poliția din Sao Paulo a confirmat că există o anchetă cu privire la presupusa agresiune a jucătorului de la Manchester United, însă a anunțat că nu va oferi mai multe detalii în acest caz pentru a proteja victima.

ADVERTISEMENT

”Cazul a fost înregistrat ca violență în familie, amenințare și vătămare corporală și este cercetat printr-o anchetă a poliției care investighează amănunțit faptele. Detaliile vor fi confidențiale pentru protejarea victimei, precum și pentru garantarea autonomiei în activitatea poliției”, se arată în comunicatul anchetatorilor.

Antony și Gabriela Cavallin au fost într-o relație timp de un an. În iulie 2022, femeia a anunțat pe rețelele de socializare că a suferit un avort spontan cu copilul care i-ar fi aparținut fotbalistului de la Manchester United.

ADVERTISEMENT

Antony este un produs al clubului Sao Paulo, iar în 2020 a fost transferat de Ajax pentru aproape 16 milioane de euro. În vara lui 2022, brazilianul a ajuns la Manchester United pentru 100 de milioane de euro, într-una dintre cele mai scumpe achiziții din istoria clubului englez.

ADVERTISEMENT