Fotbal international

Probleme pentru Cristiano Ronaldo! I-a fost spartă casa în timp ce se afla pe teren

08.10.2020 | 16:24
Probleme pentru Cristiano Ronaldo Ia fost sparta casa in timp ce se afla pe teren
O nouă problemă s-a abătut asupra superstarului Cristiano Ronaldo, la scurt timp după ce a jucat în amicalul Portugalia - Spania
ADVERTISEMENT

O nouă problemă s-a abătut asupra superstarului Cristiano Ronaldo, la scurt timp după ce a jucat în amicalul Portugalia – Spania.

Presa portugheză, citată de cotidianul britanic Daily Mail, a anunțat că locuința atacantului din Madeira a fost spartă în timp ce el era convocat la prima reprezentativă.

ADVERTISEMENT

Hoții au intrat în casa cu șapte etaje printr-o ușă deschisă de la garaj și au furat mai multe obiecte personale ale fotbalistului.

Cristiano Ronaldo are probleme cu hoții

Problemele lui Cristiano Ronaldo au fost anunțate miercuri dimineață, după ce o rudă a fotbalistului a sunat la poliție pentru a raporta spargerea de la casa aflată pe insula Funchal.

ADVERTISEMENT

Conform primelor informații, spărgătorul a profitat de faptul că un angajat al casei a uitat deschisă ușa de la garaj și a furat un tricou al echipei Juventus cu numele fotbalistului, în valoare de 200 de euro, și alte obiecte fără o valoare foarte mare.

Polițiștii au făcut o primă descindere la locuința lui Ronaldo și se pare că l-au identificat pe hoț cu ajutorul imaginilor de pe camerele de luat vedere, dar încă nu l-au arestat.

ADVERTISEMENT

Nu există nicio informație dacă mama fotbalistului, Dolores, și fratele mai mare al lui Ronaldo, Hugo, care locuiesc amândoi în casa cu șapte etaje, se aflau în acel moment în proprietate.

Cert este faptul că nici Cristiano Ronaldo, care evolua în partida amicală Portugalia – Spania, și nici partenera sa de viață, Georgina Rodriguez, care este prezentă în aceste zile la Săptămâna Modei de la Paris, nu se aflau în locuință la momentul incidentului.

ADVERTISEMENT

Nu este singura problemă a portughezului. Cristiano Ronaldo a fost reclamat la Parchet că a părăsit hotelul unde se afla în izolare alături de ceilalți jucători de la Juventus Torino pentru a se alătura lotului echipei naționale a Portugaliei în vederea meciurilor amicale cu Spania și Franța.

În plus, el nu scapă de acuzația de viol formulată de americanca Kathryn Mayorga, după ce un judecător din Las Vegas a hotărât să accepte plângerea făcută de femeie. Aceasta a deschis un proces civil împotriva fotbalistului, după ce procesul penal a fost închis.

ADVERTISEMENT
Tags: