Fotbal international

Probleme pentru Cristiano Ronaldo. Sălile lui de gimnastică nu respectă regulile de protecţie anti-COVID 19

13.10.2020 | 11:04
Probleme pentru Cristiano Ronaldo Salile lui de gimnastica nu respecta regulile de protectie antiCOVID 19
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo este recunoscut nu doar ca unul dintre cei mai buni jucători din istoria fotbalului, autor a numeroase recorduri individuale, dar şi ca un investitor foarte priceput, cu afaceri în foarte multe domenii şi aproape tot încununate de succes.

CR7 este deţinătorul unui impresionant lanţ hotelier în Portugalia şi Spania, a unei clinici de transplant de păr, a unor mărci de îmbrăcăminte sau de lenjerie intimă, a unor mărci de parfumuri şi deodorante, dar şi a mai multor săli de gimnastică şi fitness, o mare parte din acestea pe teritoriul Spaniei.

ADVERTISEMENT

Sălile deschise de starul lui Juventus, ani buni vedeta lui Real Madrid, înainte de a pleca în Italia, sunt extrem de apreciate pe teritoriul Peninsulei Iberice, întrucât beneficiază de cele mai moderne şi performante dotări, precum şi de instructori foarte bine pregătiţi, astfel încât este destul de greu să obţii un abonament la vreuna din locaţii.

Sălile de gimnastică pe care le deţine în Spania, subiect de reportaj TV

Însă afacerea cu sălile de gimnastică şi de fitness tinde să îi creeze acum mari bătăi de cap portughezului, nu pentru că nu ar mai avea clienţii de dinaintea declanşării pandemiei de coronavirus sau pentru faptul că luni de zile aceste locaţii au fost închise, autorităţile considerându-le a fi potenţiale surse de infectare.

ADVERTISEMENT

Problemele lui Cristiano au fost recent dezvăluite de programul spaniol de televiziune Socialite, cel care informase primul despre intenţia lui Ronaldo de a se căsători cu iubita sa Georgina. Acesta a prezentat un reportaj de la una dintre locaţiile “CR7 Fitness by Crunch”, cum se numesc ele şi s-a putut vedea că nu se respectă nici o regulă de protecţie anti COVID 19.

Vecinii sunt indignaţi de lipsa de responsabilitate ai administratorilor de săli

Programul difuzat de canalul Telecinco arată clar că nici una dintre cerinţele de fucţionare ale sălilor de fitness nu sunt respectate. Nimeni nu purta mască, nici vorbă de distanţiere fizică şi nici urmă de panouri despărţitoare. Într-un cuvânt nici o regulă anti COVID respectată!

ADVERTISEMENT

Şi cei care locuiesc în apropierea sălii se lamentează. “Aşa nu merge. Noi ne aflăm acum în plin al doilea val al pandemiei, zilnic sunt minim 10.000 de cazuri de infectare şi este o imagine foarte proastă atât pentru Cristiano Ronaldo cât şi pentru cei care frecventează locaţia cu pricina. De ce trebuie să trăim noi cu frica de a ne contamina pentru că alţii nu sunt în stare să respecte nici reguli elementare?”

Nici CR7 nu a respectat măsurile anti COVID în carantina din Portugalia

Este evident că nu superstarul este cel care a trasat indicaţii angajaţilor săi să nu respecte regulile impuse de autorităţi pentru prevenţie, însă cu siguranţă că impactul reportajului TV i-a ajuns la urechi şi nu îl va lăsa indiferent.

ADVERTISEMENT

Asta deşi Cristiano a demonstrat-o şi în perioada în care a fost întrerupt fotbalul la nivel mondial, între lunile martie şi iunie, că nu este un cetăţean foarte disciplinat şi responsabil. El a încălcat pe perioada şederii la Madeira mai multe dintre regulile impuse de autorităţi, mergând până la a face antrenament pe terenul lui Nacional Funchal şi de a organiza o petrecere în familie cu 20 de participanţi.

ADVERTISEMENT