Sport

Probleme pentru FC U Craiova în deplasarea de la Sibiu: „Ar trebui Adrian Mititelu să vândă autocarul acela unic”

FC U Craiova are probleme în clasament, dar și cu deplasările din SuperLiga, motiv pentru care Adrian Mititelu a fost îndemnat să vândă autocarul ultramodern.
25.02.2024 | 14:15
Probleme pentru FC U Craiova in deplasarea de la Sibiu Ar trebui Adrian Mititelu sa vanda autocarul acela unic
Probleme pentru FC U Craiova în deplasarea la Sibiu: „Ar trebui Adrian Mititelu să vândă autocarul acela unic” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

FC U Craiova 1948 are un autocar de jumătate de milion de euro, dar nu prea o ajută. Nici în clasament și nici pe drumurile patriei. Președintele Marcel Pușcaș a dezvăluit calvarul prin care au trecut oltenii în deplasarea de la Sibiu, acolo unde au pierdut cu 0-1 în fața gazdelor de la Hermannstadt.

Adrian Mititelu, îndemnat să vândă autocarul. Ce s-a întâmplat când FC U Craiova a mers la Sibiu

FC U Craiova pune rezultatele proaste din ultima vreme și pe seama deplasărilor pe care echipa lui Costantino trebuie să le facă prin România. Oltenii sunt pe locul 12 în SuperLiga, cu 30 de puncte, la egalitate cu Poli Iași, prima echipă aflată pe un loc de baraj.

ADVERTISEMENT

„A fost infernal drumul. În 4 ore am parcurs 100 de metri. Echipa era la vreo 40 km în spate. A fost un accident și au fost doi morți. Imaginați-vă că unii jucători vin din țări civilizate, gen Belgia, Olanda, și când văd în cât timp faci un drum Botoșani – Craiova sau Craiova – Cluj…

Ar trebui ca Adrian Mititelu să vândă autocarul acela unic, dacă stai 4 ore nemișcat. 90% dintre străini vor să plece cât mai repede din România, să stea un an-doi și apoi gata”, a declarat Marcel Pușcaș, conform digisport.ro.

ADVERTISEMENT

Giovanni Costantino primește în continuare credit din partea conducerii, chiar dacă echipa e la doar un pas de zona nisipurilor mișcătoare. Până la finalul sezonului regulat, FC U Craiova mai are de jucat cu Poli Iași, UTA Arad și Universitatea Craiova.

„Nu s-a luat nicio decizie în sens negativ. Avem o pasă foarte proastă. Pe undeva încerc să găsesc justificări, cu toate că nu prea sunt. Una ar fi blazarea, odată cu pierderea posibilității de a prinde play-off-ul. Probabil, pe fondul ăsta nu mai e presiunea aia, acum suntem în play-out.

ADVERTISEMENT

Ne-a mai rămas cupa și un eventual loc 7. Eu m-am lecuit să mai critic antrenorii pentru că este o meserie foarte grea. Antrenorul are rolul lui, dar haideți să vedem și jucătorii ce fac. Nu se trage nimeni de șireturi cu Costantino”, a adăugat președintele clubului din Bănie.

Oltenii au intrat cu autocarul pe interzis la Galați

Nu e pentru prima dată când autocarul lui FC U Craiova e în prim plan sezonul acesta. În urmă cu două etape, la Galați, șoferul a luat-o pe interzis. Acesta nu a observat indicatorul și a intrat invers cu autocarul pe o stradă cu sens unic.

ADVERTISEMENT

Circulația a fost blocată și mai multe mașini au fost nevoite să se oprească în coloană. „La Craiova probabil se circulă în contra sens pe drum cu sens unic. 08.02.2024, ora 09:20, Galați, Str. Alexandru Ioan Cuza. Mâine, de la ora 17:00, le arătăm noi sensul… spre poartă”, a fost descrierea videoclipului care s-a viralizat pe internet.

ADVERTISEMENT