Sport

Imagini uluitoare cu autocarul lui FC U Craiova! Oltenii au intrat pe „interzis” la Galați! Video

Imagini uluitoare cu autocarul celor de la FC U Craiova. Oltenii au ajuns la Galați cu o zi înaintea duelului care deschide runda cu numărul 25 din SuperLiga.
08.02.2024 | 23:58
Imagini uluitoare cu autocarul lui FC U Craiova Oltenii au intrat pe interzis la Galati Video
Imagini uluitoare cu autocarul lui FC U Craiova. Șoferul a intrat pe „interzis” pe o stradă din Galați. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

FC U Craiova caută a doua victorie consecutivă în SuperLiga pe terenul celor de la Oțelul Galați. Confruntarea are loc vineri, 9 februarie, ora 17:00. Delegația „alb-albastră” a ajuns la Galați încă de joi dimineață, însă cursa oltenilor a fost perturbată de un eveniment nefericit.

Imagini uluitoare cu autocarul lui FC U Craiova! Oltenii au intrat pe „interzis” la Galați

FC U Craiova o poate egala temporar la puncte în clasament pe Sepsi, ocupanta ultimului loc de play-off. Oltenii antrenați de Giovanni Costantino au nevoie de toate cele 3 puncte din deplasarea de la Galați.

ADVERTISEMENT

Clubul finanțat de Adrian Mititelu a plecat spre Galați încă de joi dimineață, cu mai mult de o zi înainte de fluierul de start al partidei. Autocarul oltenilor a fost surprins pe „interzis” de unul dintre suporterii gălățenilor.

Șoferul nu a observat indicatorul și a intrat invers cu autocarul pe o stradă cu sens unic. Circulația a fost blocată și mai multe mașini au fost nevoite să se oprească în coloană. „La Craiova probabil se circulă în contra sens pe drum cu sens unic. 08.02.2024, ora 09:20, Galați, Str. Alexandru Ioan Cuza. Mâine, de la ora 17:00, le arătăm noi sensul… spre poartă”, a fost descrierea videoclipului.

ADVERTISEMENT

Giovanni Costantino a prefațat FC U Craiova – Oțelul: „Nu o să ne fie deloc ușor”

FC U Craiova va da peste o echipă aflată în criză de rezultate. Oțelul Galați a remizat cu Voluntari (1-1) și Petrolul (0-0) și a pierdut cu Rapid (1-2) în primele 3 meciuri din 2024. Echipa lui Dorinel Munteanu a coborât până pe locul 12 în clasament, la doar 2 puncte de primul loc care duce la barajul pentru retrogradare.

Nu ne așteaptă un meci ușor la Galați. Oțelul e o echipă care joacă un fotbal cu intensitate. Am văzut meciul Oțelului cu Rapid și vă pot spune că nu o să ne fie deloc ușor, dar ne-am antrenat bine în această săptămână și ne dorim să facem un meci foarte bun.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă Oțelul are foarte multe egaluri înregistrate, totuși stilul lor de joc este unul bun. Dar, cu toate acestea Oțelul este o echipă de bătut. Vom încerca să ne facem jocul nostru, iar cu stilul nostru de joc o să luptăm până în ultimul moment pentru intrarea în play-off”, a declarat Giovanni Costantino, la conferința de presă.

Giovanni Costantino, declarație superbă: „Vorbesc românește pentru respectul pe care îl port țării”

Giovanni Costantino a fost prezentat oficial la FC U Craiova în luna octombrie a anului trecut. Antrenorul italian s-a pus pe treabă, a învățat limba română și și-a etalat cunoștințele la conferința de presă. „Ne dorim să ne continuăm parcursul și în Cupa României.

ADVERTISEMENT

Pentru mine este mult mai important să se vorbească de stilul meu de joc pe care încerc să îl fac la echipă decât pentru faptul că am învățat destul de repede să vorbesc românește. Încă nu vorbesc foarte bine, dar de la zi la zi învăț și mai mult.

Eu vorbesc în primul rând românește pentru respectul pe care îl port țării unde lucrez acum. Peste tot unde am lucrat am încercat să învăț limba țării respective. Limba maghiară mi s-a părut cea mai grea de învățat. Nu mă comparați cu Mourinho. El e un antrenor top, iar eu sunt la început de drum”, au fost cuvintele lui Giovanni Costantino.

ADVERTISEMENT