Sport

Probleme pentru Florin Tănase după revenirea la antrenamente. Ce a pățit căpitanul FCSB. Exclusiv

Problemele continuă pentru Florin Tănase după revenirea la antrenamente.
26.10.2021 | 20:03
Probleme pentru Florin Tanase dupa revenirea la antrenamente Ce a patit capitanul FCSB Exclusiv
Probleme pentru Florin Tănase după revenirea la antrenamente. Ce a pățit căpitanul FCSB. Exclusiv. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Florin Tănase a revenit la antrenamentele FCSB-ului, așa cum a dezvăluit FANATIK în exclusivitate, însă durerile căpitanului „roș-albaștrilor” persistă și FANATIK a aflat că din cauza durerilor resimțite, „Tase” nu a intrat în programul normal de pregătire al echipei.

Totuși, vicecampioana României speră să-și recupereze căpitanul până la duelul de duminică, 31 octombrie, cu FC Argeș, formație clasată pe locul 8 în Liga 1.

ADVERTISEMENT

Problemele continuă pentru Florin Tănase după revenirea la antrenamente

Florin Tănase a revenit la antrenamentele FCSB-ului, alături de alți patru colegi, cum a dezvăluit FANATIK în exclusivitate și vrea cu ardoare să revină pe teren, însă durerile persistă, iar Edi Iordănescu a decis să nu îl includă pentru un moment pe „Tase” în programul normal de pregătire al „roș-albaștrilor”.

Căpitanul vicecampioanei României s-a accidentat în partida cu CS Mioveni, scor 3-0, meci pe care l-a dus la bun sfârșit, dar la finalul căruia a fost nevoit să ia o pauză, pentru că glezna sa era umflată.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica, managerul general al FCSB-ului, a mărturisit că glezna lui Florin Tănase era atât de umflată, compatând-o cu un pepene galben: „ Tănase s-a accidentat și este indisponibil. A terminat meciul, dar are glezna cât pepenele ăla galben”.

În afară de faptul că a jucat tot meciul cu CS Mioveni, Florin Tănase a fost chiar fotbalistul care a deschis scorul, executând perfect o lovitură de la 11 metri.

ADVERTISEMENT

Pentru Florin Tănase meciul cu CS Mioveni fusese o revenire pe teren după o accidentare suferită în duelul cu CFR Cluj, din cauza căreia a ratat meciurile naționalei României cu Islanda, Liechtenstein și Macedonia de Nord, dar și alte patru meciuri ale FCSB-ului.

  • 26 de ani are Florin Tănase

FCSB a traversat o perioadă dificilă, fiind eliminată la „masa verde” din Cupa României

FCSB a traversat o perioadă dificilă în ultima perioadă, fiind nevoită să își amâne meciul cu Farul Constanța și fiind eliminată la „masa verde” din Cupa României, așa cum FANATIK dezvăluia în exclusivitate chiar în dimineața zilei de luni, 25 octombrie.

ADVERTISEMENT

Ghinionul „roș-albaștrilor” a fost că în afară de jucătorii infectați cu COVID-19, trupa lui Edi Iordănescu s-a confruntat și cu mai multe accidentări ale fotbaliștilor, reamintim că împotriva lui CS Mioveni, FCSB a avut pe banca de rezerve doar doi jucători: portarul Târnovanu și puștiul Musi.

Acum situația pare că se îmbunătățește, FCSB și-a recuperat patru jucători, iar dacă vor reuși să-l pună pe picioare și pe Florin Tănase, vicecampioana României va putea sta mai liniștită în vederea meciului cu FC Argeș din campionat.

Florin Tănase continuă să fie unul dintre jucătorii care sunt într-o formă bună, căpitanul FCSB fiind golgheterul echipei, la fel ca în sezonul trecut, cu patru goluri și două pase decisive, tot atâtea goluri cât are și Claudiu Keșeru.

  • 5.000.000 de euro este cota de piață a lui Florin Tănase, conform transfermarkt.com

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Argeș: 2,05 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT