News

Probleme pentru Liviu Dragnea după ce a acordat un interviu la închisoare! Măsuri speciale ale gardienilor

02.09.2020 | 07:18
Probleme pentru Liviu Dragnea dupa ce a acordat un interviu la inchisoare Masuri speciale ale gardienilor
ADVERTISEMENT

Probleme pentru Liviu Dragnea după ce a acordat un interviu la închisoare! Fostul lider al PSD-ului încă suferă din cauza apariției la televizor.

Printre multe altele, interesant este că din data de 26 iunie, omul care i-a condus cu mână de fier pe social democrați nu mai părăseşte celula decât o oră pe zi.

ADVERTISEMENT

Nu e singura pedeapsă pe care a primit-o. Astfel, pe lângă retragerea dreptului la pachete, Dragnea a mai primit și o sancțiune administrativă.

Ce se întâmplă cu Liviu Dragnea în penitenciar!

Aceasta a fost semnată chiar de directorul Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP). Concret, lui Liviu Dragnea i s-a retras și dreptul la muncă.

ADVERTISEMENT

Jurnaliștii de la Gândul scriu că această sancțiune administrativă l-a supărat rău de tot pe fostul lider PSD care a contestat imediat decizia și a cerut anularea ei de urgență.

Liviu Dragnea a contestat însă prima sancțiune disciplinară – “retragerea dreptului la pachete” – la judecătorul de supraveghere a privării de libertate, potrivit prevederilor legii. Judecătorul a admis, în parte, contestația și a redus perioada la jumătate.

ADVERTISEMENT

Nu a rămas așa și pentru că reprezentanții penitenciarului au contratacat și au atacat în instanță această decizie. Acum, termenul acestei acțiuni, la Judecătoria Sectorului 5, este data de 8 septembrie, atunci când Liviu Dragnea va afla dacă judecătorii îi vor da sau nu dreptate.

Vă readucem aminte că reprezentanții Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor au precizat, după ce Realitatea Plus a anunţat un interviu din închisoare cu Liviu Dragnea, că din 16 martie, de când a fost instituită starea de urgenţă în contextul pandemiei de COVID-19, nu a aprobat solicitări de intervievare a unor persoane private de libertate, nici fizic, nici online.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Flavia Teodosiu, avocata lui Liviu Dragnea, a declarat cu totul altceva. Mai mult de atât, aceasta a precizat că directorul penitenciarului a aprobat acel interviu controversat.

“Directorul penitenciarului e cel care a aprobat lista cu persoanele cu care ai dreptul să ai contact telefonic, iar el a aprobat cererea jurnalistului de la Realitatea Plus.

Convorbirea s-a desfășurat online, ca în cazul în care ar fi existat un incident de securitate sau nu le-ar fi convenit ceva din discuția pe care au avut-o cei doi, penitenciarul ar fi putut să întrerupă această convorbire, lucru care nu s-a întâmplat. Dar, iată că acum Liviu Dragnea are această restricție la muncă”, a declarat Flavia Teodosiu

ADVERTISEMENT