Fotbal international

Probleme pentru PSG și Real Madrid înaintea retururilor din Champions League. Kylian Mbappe și Thibaut Courtois, incerți

09.03.2020 | 18:56
Probleme pentru PSG si Real Madrid inaintea retururilor din Champions League Kylian Mbappe si Thibaut Courtois incerti
ADVERTISEMENT

PSG și Real Madrid au pierdut tururile „dublelor” din optimile Champions League și se confruntă cu probleme de lot înaintea manșelor secunde. Kylian Mbappe a ratat antrenamentul de luni al parizienilor, susținut cu două zile înaintea meciului cu Borussia Dortmund, în timp ce Thibaut Courtois a acuzat dureri după duelul de duminică cu Betis.

PSG și Real Madrid atacă sferturile după înfrângeri în tur

PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund în prima manșă a „dublei” din optimile Ligii Campionilor, după o nouă prestație de excepție a lui Erling Haaland, marcator al unei duble care a anulat golul lui Neymar și le-a acordat nemților prima șansă înaintea returului de pe „Parc des Princes”.

ADVERTISEMENT

Pentru partida programată miercuri, Thomas Tuchel l-ar putea pierde pe unul dintre cei mai importanți fotbaliști din lot, Kylian Mbappe.

Campionul mondial a ratat antrenamentul de luni din cauza unur dureri în gât și este incert pentru returul cu Dortmund.

ADVERTISEMENT

Thomas Tuchel nu îi va avea la dispoziție pentru meciul de miercuri nici pe Marco Veratti și Thomas Meunier, ambii suspendați.

Partida retur a dublei dintre PSG și Borussia Dortmund se va juca fără spectatori, după ultimele decizii luate de Guvernul francez în încercarea de a stopa răspândirea coronavirusului.

ADVERTISEMENT

Thibaut Courtois, accidentat în meciul cu Betis

La fel ca PSG, Real Madrid a pierdut turul din optimi, 1-2 cu Manchester City, chiar pe „Santiago Bernabeu”, iar în manșa secundă Zinedine Zidane ar putea să nu se bazeze pe Thibaut Courtois, titularul postului de portar.

Belginaul a acuzat o accidentare la piciorul stâng după meciul de duminică cu Betis, pierdut de Real cu 1-2, și în următoarele zile va efectua o serie de teste pentru a se stabili dacă va putea evolua în meciul cu Manchester City, programat marți, 17 martie.

ADVERTISEMENT

Locul lui Courtois în poarta lui Real Madrid ar fi luat, dacă problemele medicale vor persista, de Alphonse Areola, cel care a prins opt partide în acest sezon, ultima pe 6 februarie, în meciul din Cupa Spaniei cu Real Sociedat, pierdut de formația lui Zinedine Zidane cu 3-4.

ADVERTISEMENT