Life

Problemele se țin lanț de Irinel Columbeanu. Ce i s-a întâmplat după ce și-a achitat facturile la curent

Irinel Columbeanu, noi probleme cu facturile la curent. Cu ce mențiune i-au închis judecătorii dosarul de executare silită.
16.01.2023 | 09:37
Problemele se tin lant de Irinel Columbeanu Ce i sa intamplat dupa ce sia achitat facturile la curent
Ce au hotărât judecătorii după ce i-au închis dosarul de executare silită. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu pare că nu mai termină problemele cu legea după ce a fost dat în judecată de către un furnizor de energie electrică pe motiv că nu a plătit facturile din vila Izvorani, în care nu mai locuiește.

Ce riscă Irinel Columbeanu după ce și-a achitat facturile la curent electric din vila Izvorani

Fostul milionar, potrivit Spynews.ro, a achitat facturile restante, iar magistrații i-au închis dosarul de executare silită cu o mențiune importantă.

ADVERTISEMENT

”Respinge cererea, ca rămasă fără obiect. Obligă pârâtul la plata către reclamantă a sumei de 42,02 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată. Executorie de drept”, se arată în hotărârarea instanței, potrivit sursei citate.

Drept urmare, Irinel Columbeanu este obligat să achite cheltuielile de judecată. În caz contrar, riscă o nouă executare silită, iar suma de 42 de lei ar putea fi dublată și de plata pentru munca executorilor.

ADVERTISEMENT

Cum a reacționat Irinel Columbeanu când a aflat de facturile pentru vila arsă, în care nu mai stă

Fostul soț al Monicăi Gabor a fost foarte revoltat atunci când a aflat, anul trecut, faptul că trebuie să plătească energia electrică pentru o locuință în care nu mai stă și care a fost și arsă din temelii.

”Sunt spiritele de la Izvorani care au pus focul anul trecut în noaptea de Haloween, care probabil se încălzesc la reșou. Pe fondul liberalizării peocedeelor permise furnizorilor de utilități, nu mă mai miră nimic.

ADVERTISEMENT

Cred că numai în România se poate ca o casă nelocuită care a ars din temelii și care mai e și debranșată de furnizor de la rețeaua de furnizare a energiei electrice poate genera facturi de curent electric.”, a declarat Irinel Columbeanu pentru playtech.ro

Într-o altă declarație, pentru impact.ro, afaceristul spunea că se aștepta ca judecătorii să amendeze furnizorul de curent electric pentru prezentarea de probe false, în condițiile în care vila din Izvorani nu se mai consumă nimic, fiind arsă.

ADVERTISEMENT

Palatul de la Izvorani, în care Irinel Columbeanu a locuit bună parte din viață, bucurându-se de un trai extrem de luxos, a ars în 2020, vreme de 9 ore. Fostul milionar a susținut în repetate rânduri că incendiul a fost provocat.

ADVERTISEMENT