Life

Irinel Columbeanu a pierdut procesul cu Enel. Reacție dură a fostului milionar: ”Nu vreau să le plătesc nimic unor hoți”

Irinel Columbeanu, bun de plată. Ce decizie a luat fostul afacerist după ce judecătorii au dat câștigat de cauză firmei Enel.
06.01.2023 | 20:55
Irinel Columbeanu a pierdut procesul cu Enel Reactie dura a fostului milionar Nu vreau sa le platesc nimic unor hoti
Irinel Columbeanu, bun de plată. Ce decizie a luat după ce judecătorii au dat câștigat de cauză firmei Enel. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Fostul soț al modelului Monica Gabor a pierdut procesul cu compania de energie electrică. Reacţie dură a fostului milionar român care a dezvăluit că nu este dispus să le plătească absolut nimic „unor hoţi”.

Irinel Columbeanu, bun de plată. Ce decizie a luat după ce judecătorii au dat câștigat de cauză firmei Enel

Irinel Columbeanu are de achitat suma de 1.497,12 lei companiei Enel, dar și penalități de întârziere care se ridică la suma de 49,8 lei, în ciuda faptului că fostul milionar în euro a anunțat firma că nu mai stă la adresa din Cioplani.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea factura a continuat să vină pe numele fostului om de afaceri, în momentul de față precizând că nu va achita niciun leu. Vedeta crede că a fost nedreptățită de instanța de la Judecătoria Sectorului 1.

„Nu vreau să le plătesc nimic unor hoți. Sincer de-abia așteptam să fi avut ocazia să întreb în fața instanței partea reclamantă pe ce documente s-or fi bazat ca să mă cheme în judecată.

ADVERTISEMENT

Locuința care reprezintă punctul de consum de la adresa str. Jandarmeriei nr. 8, sat Izvorani, comuna Ciolpani, jud. Ilfov nu mai este demult locuită.

Deci u mai are cine să consume, situație de notorietate publică de la incendiul total ce a avut loc acolo în ultimul weekend din 2020, amplu relatat, mai ales câtă vreme eu nu mai sunt demult proprietar acolo.

ADVERTISEMENT

Aspect despre care eu am informat partea reclamantă solicitându-i în scris schimbarea contractului de furnizare energie electrică de pe numele meu”, a spus Irinel Columbeanu pentru impact.ro.

Irinel Columbeanu, despre decizia Judecătoriei Sector 1

Irinel Columbeanu a mai subliniat că nu înțelege care este motivul pentru care a fost penalizat deși a anunțat că nu mai este proprietarul locuinței de foarte multă vreme. Vedeta a părăsit vila de la Izvorani în 2013.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, fostul om de afaceri a mai subliniat că se aștepta ca compania de energie electrică să fie amendată pentru prezentarea de probe false în condițiile în care casa arsă din temelii nu mai poate genera consum de electricitate.

ADVERTISEMENT