News

Procurorii cer arest preventiv pentru bărbatul care și-a ucis iubita de 28 de ani din București. Care a fost motivul crimei

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București cer arest preventiv de 30 de zile pentru principalul suspect al crimei din Capitală
20.05.2023 | 21:46
Procurorii cer arest preventiv pentru barbatul care sia ucis iubita de 28 de ani din Bucuresti Care a fost motivul crimei
Iubitul tinerei de 28 de ani, ucisă în Capitală, și-ar fi recunoscut fapta. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Procurorii au cerut sâmbătă arest preventiv pentru bărbatul de 32 de ani, principalul suspect al crimei petrecute în Sectorul 4 al Capitalei joi, unde victimă a fost o femeie de 28 de ani. O decizie a judecătorului de drepturi și libertăți este așteptată tot în cursul zilei de sâmbătă.

Arest preventiv pentru bărbatul de 32 de ani

Bărbatul de 32 de ani a fost reținut vineri seară de către procurori, care au dispus reținerea sa pentru 24 de ore. Crima a avut loc în Sectorul 4 al Capitalei în urmă cu două zile. O tânără de 28 de ani a fost ucisă în propriul apartament, trupul acesteia fiind descoperit chiar de către mama sa. Aceasta s-a speriat după ce fiica sa nu i-a mai răspuns la telefon, și nu a reușit să-l contacteze nici pe iubitul acesteia cu care locuia.

ADVERTISEMENT

Aceasta a venit la apartamentul unde cei doi locuiau și și-a găsit fiica căzută în holul locuinței, într-o baltă de sânge, după mai multe înjunghieri cu cuțitul. Femeia le-a declarat polițiștilor că ușa apartamentului era închisă, însă nu și încuiată cu cheia. Oamenii legii au spus că nu au observat urme de violență pe corp, și că crima fusese comisă cu 24 de ore înainte. Medicii care au sosit la fața locului nu au mai putut face nimic în cazul tinerei, fiind declarat decesul pe loc.

În urma necropsiei s-a dovedit că fata a murit în urma multiplelor lovituri de cuțit pe care le-ar fi primit în mai multe zone ale corpului. Procurorul de caz, Alexandru Anghel, a declarat și el presei că a declarat că tânăra de 28 de ani prezenta multiple plăgi înjunghiate.

ADVERTISEMENT

Partenerul acesteia nu a fost găsit acasă, iar polițiștii au demarat cercetările pentru găsirea acestuia. Potrivit Antena 3 CNN, care citează surse apropiate anchetei, bărbatul de 32 de ani ar fi plecat cu trenul la Galați, acolo unde intenționa să se sinucidă. Pe drum însă s-a răzgândit și s-a întors în București, unde s-a predat polițiștilor de la Secția 16.

Acesta ar fi recunoscut crima comisă, susținând că și-a omorât concubina din gelozie. „Susţine că el este autorul. Dacă probele îl vor indica pe el ca autor, da, se va propune o măsură preventivă”, a precizat Alexandru Anghel, procuror criminalist Parchetul Capitalei.

ADVERTISEMENT

Apropiații au vorbit de excesele de gelozie ale bărbatului

Apropiații susțin că cei doi formau un cuplu de peste șase ani, și că au mai trecut prin momente în care au fost separați. Aceștia au precizat că bărbatul avea un comportament gelos, și că s-au despărțit de mai multe ori din cauza certurilor prin care au trecut.

„Cred că vreo şase, şapte ani, cam aşa. S-au mai certat, s-au împăcat, au fost despărţiti şi s-au împăcat iar. Se iubeau, el o iubea mult, era înnebunit după ea. Acum câţiva ani s-a certat cu ea şi a lăsat câinele în maşină şi a murit câinele asfixiat. Şi s-a dus şi i-a pus câinele mort la uşă”, a declarat, pentru Observator News, un apropiat al celor doi.

ADVERTISEMENT

Vecinii celor doi s-au arătat șocați de gestul bărbatului, spunând că îi cunoșteau de mulți ani și că nu și-au imaginat o astfel de tragedie. „Pe el îl ştiu de copil dar aşa ceva nu mi-am imaginat că se poate întâmpla”, a spus o vecină. „Nu te aştepţi la nimeni să facă aşa ceva, nu numai la el, să facă aşa ceva. Minte diabolică. Chiar am rămas surprinsă”, a declarat o altă vecină.

ADVERTISEMENT