Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Prodanca dezvăluie toate secretele lui Stanciu. „Piticul vine din altă galaxie. Se antrenează și în concediu!”

Anamaria Prodan, agentul lui Nicu Stanciu, a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA secretele evoluţiilor excelente ale jucătorului, spunând că Stanciu este un exemplu de profesionalism.
17.10.2023 | 13:15
Prodanca dezvaluie toate secretele lui Stanciu Piticul vine din alta galaxie Se antreneaza si in concediu
Prodanca dezvăluie toate secretele lui Stanciu. „Piticul vine din altă galaxie. Se antrenează și în concediu!”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Nicu Stanciu este unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei naţionale a României. Mijlocaşul a deschis scorul cu Andorra din lovitură liberă, fiind decisiv în mai multe meciuri din campania de calificare la Euro 2024.

Prodanca dezvăluie toate secretele lui Stanciu: “Oriunde pleca în vacanţe, el se trezea dimineaţa la prima oră şi făcea antrenamente”

Anamaria Prodan este agentul lui Nicu Stanciu încă de când fotbalistul avea o vârstă fragedă. Agentul de jucători a explicat la FANATIK SUPERLIGA care este secretul succesului lui Stanciu:

ADVERTISEMENT

“El chiar merită statuie. Rar se naşte aşa ceva. Chiar stăteam aşa cu Bebe, băiatul meu, şi când şi-a aşezat mingea, i-am spus să fie atent că ăsta va fi gol.

Jur, este ceva unic. Secretul lui Stanciu este profesionalismul. Viaţa extrasportivă absolut perfectă. Familist convins ce nu există. Au mai fost Pintilii şi Bourceanu tot aşa, dar “Piticul”, cum îi spunem noi, este unic.  

ADVERTISEMENT

Aşa îi ziceau şi la Steaua, că e mic de înălţime. Nu există zi de când s-a apucat de fotbal, să nu se antreneze. Oriunde pleca în vacanţe, el se trezea dimineaţa la prima oră şi făcea antrenamente la 07:00 dimineaţa. E nepământean.

“Îi ajută pe toţi şi trăieşte pentru toţi”

Nu a existat zi fără ca el să facă antrenament. El nu are vacanţă. Este un stil de viaţă şi aşa a fost întotdeauna. Nu există. Dacă te uiţi la Ronaldo cum vorbeşte despre disciplină, exact aşa este Stanciu.

ADVERTISEMENT

Un om care trăieşte pentru fotbal şi familia lui. Probabil că Ronaldo este exemplul, pentru că el este pentru toţi atleţii. Dar programul lui Stanciu e: merge la antrenament, îşi ajută familia, se joacă cu copii lui, îşi ajută soţia.

Se duce iar la antrenament. Chiar dacă nu are două pe zi, al doilea şi-l face el singur. Asta este toată viaţa lui Stanciu. Şi-a ajutat familia lui: părinţii şi fratele şi sora. Îi ajută pe toţi şi trăieşte pentru toţi. 

ADVERTISEMENT

Este minunat. Pâinea lui Dumnezeu pe pământ. De un bun simţ ieşit din comun. Chiar zilele trecute mi-a trimis o fotografie cu fratele lui când era mic de tot, la 5 ani. Îmi spunea că fratele lui este un fotbalist la fel de bun”, a spus Anamaria Prodan la FANATIK SUPERLIGA.

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Prodanca dezvăluie toate secretele lui Stanciu

ADVERTISEMENT