Life

Produsele Lidl pe care retailerul le aduce la raft de luni, 18 martie 2024. Mărcile tale preferate sunt la ofertă pentru Paște și mulți români își vor face deja cumpărăturile

Mărcile tale favorite, la ofertă pentru Paște, la Lidl. Ce produse va avea retailerul pe rafturi de luni, 18 martie 2024.
17.03.2024 | 10:56
Produsele Lidl pe care retailerul le aduce la raft de luni 18 martie 2024 Marcile tale preferate sunt la oferta pentru Paste si multi romani isi vor face deja cumparaturile
Ce oferte pentru Paști are Lidl. Sursa foto: Cariere Lidl
ADVERTISEMENT

Noi oferte de neratat la Lidl. Unele dintre produsele favorite ale clienților sunt reduse cu ocazia apropierii Paștelui. De asemenea, sunt foarte utile gospodinelor care vor să se pregătească din timp cu ingredientele necesare preparatelor.

Mărcile tale favorite de la Lidl care sunt la ofertă pentru Paști

Noile oferte ale supermarketului ”vin” în contextul în care Lidl a pregătit o nouă campanie de reduceri, valabilă în perioada 18 martie-24 martie 2024. Sunt și stocuri limitate, așa că nu trebuie să ratați ocazia.

ADVERTISEMENT

În catalogul săptămânal al reprezentaților Lidl sunt mulțimi de promoții, care se întind pe anumite intervale și de care mulți români profită, în sensul în care se gândesc la faptul că nu vor mai prinde o reducere ulterioară.

Multe din costurile mai scăzute sunt utile pentru buzunarele unor persoane, luând în calcul scumpirile din ultima perioadă, care scot mai mulți bani din portofelul românului și umplu mai puțin coșurile de cumpărături.

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, Lidl a observat care sunt mărcile preferate ale clienților care le trec pragul, așa că de data aceasta le va pune pe rafturi la costuri mai scăzute. Printre acestea sunt atât alimente, cât și articole de curățenie sau cosmetică.

De exemplu, o băutură răcoritoare de la Fuzetea, de 2 litri, va fi de săptămână viitoare, până la final de weekend 5, 49 lei. O pungă mare de chipsuri Lays se va găsi la 7, 89 lei sau un bax de bere de la Skol se va vinde cu 11, 49 lei.

ADVERTISEMENT

Baxuri de bere mai ieftine sunt și de la alți producători: Cooler, Peroni sau Neumarkt. Pe lângă acestea, o serie de oferte sunt și pentru produse lactate. Un set de Actimel, de exemplu, va costa 16, 59 lei, o băutură vegetală de fistic de la Carpos va avea prețul de 11, 79 lei.

Produse lactate, de curățenie sau cosmetice, reduse la Lidl

Totodată, un iaurt grecesc bio va fi 3, 19 lei, iar un iaurt de la Iahran va fi 4, 59 lei. Sunt promoții și pentru posesorii de animale. Un pachet cu hrană umedă pentru pisici va avea prețul de 9, 99 lei, iar dacă observați urme de păr ale acestora pe suprafețe, le puteți îndepărta cu un spray de la Pronto, care va fi la 17, 59 lei.

ADVERTISEMENT

Pentru îngrijirea băii puteți achiziționa un set de Domestos cu Cif care costă 26, 99 lei, iar pentru un plus de prospețime în casă mai puteți adăuga în coș și un odorizant de cameră la 39, 49 lei. Mai mult decât atât, dacă sunteți în căutarea unui șampon contra căderii părului, la Lidl îl găsiți cu 13, 99 lei, aparținând mărcii Gerovital.

ADVERTISEMENT