Life

Produsul adorat de români pe care Lidl îl bagă la raft de luni, 11 septembrie 2023, cu un preț excelent. E la reducere și se va vinde ca pâinea caldă

Alimentul preferat de români găsit la Lidl începând de luni, 11 septembrie 2023. Are un cost mic și este căutat de toată lumea.
10.09.2023 | 13:10
Produsul adorat de romani pe care Lidl il baga la raft de luni 11 septembrie 2023 cu un pret excelent E la reducere si se va vinde ca painea calda
Alimentul preferat de români găsit la Lidl începând de luni, 11 septembrie 2023. Are un cost mic și este căutat de toată lumea. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Produsul adorat de români pe care Lidl îl bagă la raft de luni, 11 septembrie 2023, cu un preț excelent. E la reducere și se va vinde ca pâinea caldă. Lanțul de magazine are oferte speciale pentru toate buzunarele.

Alimentul preferat de români găsit la Lidl începând de luni, 11 septembrie 2023. Are un cost mic și este căutat de toată lumea

Alimentul preferat de români găsit la Lidl începând de luni, 11 septembrie 2023. Are un cost mic și este căutat de toată lumea pentru că este versatil și se poate folosi în diverse preparate culinare sau pentru pachetul copiilor la școală.

ADVERTISEMENT

Mai exact, salamul bănățean feliat poate fi achiziționat cu prețul de doar 4,49 lei, fiind redus de la 5,99 lei. Mai mult decât atât, acesta este un produs ideal pentru sandwich-uri, cantitatea sa fiind de 100 de grame.

Acesta are eticheta curată, adică este un produs sănătos care folosește componente simple, ecologice și tradiționale. Producătorii au eliminat pe cât posibil substanțele chimice, ingredientele artificiale sau elementele sintetice.

ADVERTISEMENT

Și acesta nu este singurul produs pe care cumpărătorii îl pot achiziționa de la Lidl de luni, 11 septembrie 2023. O sticlă de 1 litru de lapte UHT, de la Pilos, are un preț de 4,19 lei , iar caserola cu cârnați din carne de vită și oaie este 17,99 lei.

Lidl, produse la preț redus de luni, 11 septembrie 2023

Lidl are numeroase produse la preț redus începând de luni, 11 septembrie 2023. Românii care adoră magazinele acestea găsesc o gamă variată de alimente de bază, de la ulei de floarea soarelui (13, 99 lei, 1 litru), până la aluat de pizza (6,99 lei).

ADVERTISEMENT

De asemenea, clienții care trec pragul supermarketului mai pot achiziționa scoici în ulei la doar 7,99 lei, jambon crud-uscat la numai 5,99 lei și iaurt grecesc, un pachet de 3 cutii, la costul de 9,99 lei, redus de la 12,99 lei.

Mâncărurile gătite, în diverse sortimente, costă 7,99 lei, în timp ce o sticlă de suc de citrice are un preț de 11,99 lei. Din catalogul online nu lipsește fasolea verde tăiată, o pungă fiind 2,99 lei. În plus, fasolea albă bob mediu este 9,99 lei.

ADVERTISEMENT

Clienții fideli ai magazinelor Lidl trebuie să se aștepte la promoții și în restul zilelor. Românii pot cumpăra diverse produse alimentare sau nealimentare la prețuri excepționale pe tot parcursul săptămânii viitoare.

ADVERTISEMENT
Tags:
Cristiano Ronaldo va fi anchetat. Gestul făcut la meci a scandalizat Arabia Saudită:...
Cristiano Ronaldo va fi anchetat. Gestul făcut la meci a scandalizat Arabia Saudită: „Totul are o limită, indiferent cât de faimos ești”
E gata: ”cuplul anului” e istorie! A anunțat despărțirea și a descris relația...
E gata: ”cuplul anului” e istorie! A anunțat despărțirea și a descris relația într-un singur cuvânt
Când vine aderarea terestră la spațiul Schengen. “Este un pas important înainte, după...
Când vine aderarea terestră la spațiul Schengen. “Este un pas important înainte, după 13 ani de așteptare”
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Electrica Furnizare, anunț nou către clienți. Elemente noi la codul de client
Electrica Furnizare, anunț nou către clienți. Elemente noi la codul de client
Femeia bătută în Centrul Vechi ar fi o prostituată. Agresorul, un cetăţean moldovean,...
Femeia bătută în Centrul Vechi ar fi o prostituată. Agresorul, un cetăţean moldovean, ar fi fost clientul ei
Scandalul amoros al secolului, în Țara Românească. Vodă care și-a trimis la ospiciu...
Scandalul amoros al secolului, în Țara Românească. Vodă care și-a trimis la ospiciu nevasta, pentru a trăi cu amanta
Informația pe care Putin o ține la secret din 2022. Ce nu vrea...
Informația pe care Putin o ține la secret din 2022. Ce nu vrea să se știe despre războiul din Ucraina
Ce scrie pe crucea Mioarei Roman. Puțină lume știa acest lucru
Ce scrie pe crucea Mioarei Roman. Puțină lume știa acest lucru
Programul Noua Casă 2024. Documente necesare și condiții de eligibilitate
Programul Noua Casă 2024. Documente necesare și condiții de eligibilitate
Ce artist celebru din România pleacă la Asia Express cu IUBITUL LUI. Lista...
Ce artist celebru din România pleacă la Asia Express cu IUBITUL LUI. Lista completă a concurenților
Anunţul TAS cu privire la Simona Halep. Campioana noastră s-ar putea retrage
Anunţul TAS cu privire la Simona Halep. Campioana noastră s-ar putea retrage
Student american, condamnat la 17 ani de închisoare pentru 3 violuri, după 6...
Student american, condamnat la 17 ani de închisoare pentru 3 violuri, după 6 ani de la fuga lui din România: și-a drogat victimele și le-a filmat. Inițial, a ajuns la Poliție ca victimă
Nouria Nouri, replică dură pentru Daniel Iordăchioaie, după ce s-a văitat că a...
Nouria Nouri, replică dură pentru Daniel Iordăchioaie, după ce s-a văitat că a crescut singur doi copii, după divorț: „Tatăl ? Știm cu toții cât se implică…”