Life

Produsul adorat de români pe care Lidl îl bagă la raft de sâmbătă, 19 august 2023, cu un preț excelent. E la reducere și se va vinde ca pâinea caldă

Produsul adorat de români care se va afla pe rafturile Lidl de sâmbătă, 19 august 2023. Alimentul va avea un preț excelent.
18.08.2023 | 18:00
Produsul adorat de romani pe care Lidl il baga la raft de sambata 19 august 2023 cu un pret excelent E la reducere si se va vinde ca painea calda
Lidl bagă la raft un produs adorat de români. Sursa foto: Hepta / Fanatik
ADVERTISEMENT

De sâmbătă, 19 august 2023, Lidl bagă la raft produsul adorat de români, iar prețul este unul foarte bun. În acest final de săptămână, clienții se vor putea bucura de diverse reduceri.

Lidl bagă la raft produsul adorat de români începând de sâmbătă, 19 august 2023. Ce preț va avea

La fel ca în fiecare săptămână, Lidl vine cu oferte foarte bune pentru sutele de mii de clienți care trec zilnic pragul magazinelor retailerului german. Pe rafturi se pot găsi produse ieftine, la prețuri mult mai bune decât la alte magazine cunoscute de la noi din țară.

ADVERTISEMENT

De multe ori, produsele care se numără printre cele mai cumpărate de clienții români pot fi găsite la reduceri destul de mari. Stocurile se epuizează rapid, dar mereu apar alte oferte pentru toate gusturile.

Fie că este vorba despre produse alimentare, de curățenie sau pentru casă și grădină, întotdeauna vei găsi oferte pe gustul tău. De data aceasta, anumite alimente vor avea oferte de neratat.

ADVERTISEMENT

În weekend-ul 19 – 20 august 2023, clienții vor găsi câteva produse foarte căutate la prețuri excelente. Printre acestea se numără și mixul grill de pui, care va putea fi achiziționat cu un preț redus cu 25%.

Astfel, începând cu 19 august, acest produs va costa 1,49 lei per 100 de grame, de la prețul original de 1,99 lei, potrivit catalogului cu oferte Lidl. Este un produs foarte căutat de români, fiind mereu achiziționat în număr mare.

ADVERTISEMENT

Ce alte oferte a mai anunțat Lidl

Tot în acest weekend, pe rafturile de la Lidl va putea fi achiziționat la preț redus și parizerul feliat de la Baroni. Acesta va avea o reducere de 45%, astfel că va costa 2,99 lei în loc de 5,49 lei. Sunt mai multe variante, și anume parizer de pui, de porc sau de porc și ardei, toate fiind la reducere.

De asemenea, tot din 19 august, românii vor putea cumpăra și borcanul de ardei iuți de la Freshona la un preț foarte bun. Pentru 400 de grame, prețul va fi de 7,39 lei, în loc de 12,39 lei.

ADVERTISEMENT

În plus, baxul de bere blondă de la Stella Artois poate fi achiziționat la prețul de 25,99 lei. Pot fi achiziționate 6 sticle la preț de 5, însă stocul este limitat.

Săptămâna aceasta, Lidl a pregătit reduceri la toate categoriile de produse. Românii au putut achiziționa carne, brânzeturi și diverse băuturi la prețuri foarte bune.

ADVERTISEMENT