Life

Produsul adorat de români pe care Lidl îl bagă la raft de sâmbătă, 8 iulie 2023. Are o super reducere, se va cumpăra foarte repede

Vești bune pentru toți cei care iubesc să-și facă cumpărăturile la Lidl! Un produs căutat se găsește sâmbătă, 8 iulie 2023, pe raft.
07.07.2023 | 18:00
Produsul adorat de romani pe care Lidl il baga la raft de sambata 8 iulie 2023 Are o super reducere se va cumpara foarte repede
Produsul adorat de mii de români care se va găsi la Lidl de sâmbătă, 8 iulie 2023. Sursa foto: colaj Fanatik/ Facebook
ADVERTISEMENT

Super ofertă la Lidl în acest weekend. De sâmbătă, 8 iulie 2023, clienții vor găsi la raft un produs foarte iubit pentru români. Are și o reducere substanțială, astfel că stocul se va epuiza destul de rapid.

Produsul apreciat de mulți, pe care românii îl găsesc pe raftul magazinelor Lidl de sâmbătă, 8 iulie 2023

Lidl este unul dintre cele mai apreciate lanțuri de magazine din România. Acest lucru se datorează nu doar gamei variate de produse sau săptămânilor tematice unde clienții pot încerca mâncare din diferite colțuri ale lumii, ci și pentru prețurile avantajoase.

ADVERTISEMENT

Săptămânal, în catalogul Lidl se găsesc o mulțime de alimente la reducere, iar de sâmbătă, 8 iulie 2023, un produs adorat de mulți va intra la raft. Este vorba despre ceafa de porc, feliată, care are o reducere substanțială, de 25%.

Astfel, românii vor putea să cumpere o cantitate mai mare, deoarece nu vor mai da 3,19 lei pe o sută de grame, ci numai 2,39 de lei. Este de așteptat, în aceste condiții, ca stocul să se epuizeze destul de repede.

ADVERTISEMENT

Cât poate fi ținută carnea de porc la congelator

Atenție, însă, la cantitatea cumpărată! Înainte de a umple coșul de la Lidl cu ceafă de porc, profitând de prețul bun, pentru a avea pentru mai mult timp, este bine de știut câte luni poate fi această păstrată la congelator, pentru a evita risipa alimentară.

Deși congelarea este o metodă ideală prin care alimentele să fie păstrate pentru o perioadă îndelungată, ceafa, și carnea de porc în general, nu au o perioadă de valabilitate nedefinită, nici chiar în aceste condiții.

ADVERTISEMENT

Așa se face că dacă vei alege să cumperi începând de sâmbătă, 8 iulie 2023, ceafă de porc de la Lidl pentru a o pregăti în maxim cinci zile, nu este nicio problemă dacă o păstrezi pur și simplu în frigider, la rece.

Însă, din momentul în care o vei îngheța, mai poate fi considerată proaspătă șase luni, cu condiția ca bucata respectivă de carne să fie păstrată în condiții optime, să nu fie dezghețată și apoi recongelată, conform foodstory.com. 

ADVERTISEMENT

Brânză și migdale, la reducere la Lidl

Totodată, de sâmbătă, 8 iulie 2023, se vor mai găsi pe rafturile Lidl și alte produse apreciate, tot la un preț mai mic. Vorbim despre brânza proaspătă de vaci de la Pilos, care va costa numai 3,89 de lei, fiind redusă de la 6,59 de lei.

Pe de altă parte, migdalele de la California, de la Belbake, vor avea și ele o reducere de 40%, ceea ce înseamnă că pentru o pungă de 200 de grame, clienții vor achita numai 7,49 de lei în loc de 12,49 de lei.

ADVERTISEMENT