Life

Produsul Kaufland pe care retailerul îl bagă la promoție, sâmbătă, 16 martie 2024. Are eticheta galbenă, vine cu o ofertă irezistibilă și se va vinde ca pâinea caldă

Ce produse găsesc românii la ofertă, în acest wekeend, la Kaufland. Prețurile sunt foarte mici, așa că stocurile se epuizează imediat.
15.03.2024 | 19:35
Produsul Kaufland pe care retailerul il baga la promotie sambata 16 martie 2024 Are eticheta galbena vine cu o oferta irezistibila si se va vinde ca painea calda
Ce produse bagă Kaufland la ofertă, în acest weekend. Sursa foto: Pixabay, Facebook
ADVERTISEMENT

În ultima vreme, Kaufland pare că ține din ce în ce mai mult cu buzunarele românilor. Astfel, constant, pe rafturile supermarketului se află produse la promoție. În acest weekend, unul dintre cele mai ”vânate” produse are un preț special, așa că cine îl dorește, trebuie să se grăbească. Stocurile se epuizează una-două!

Produsul pe care mulți români îl cumpără constant din Kaufland este la promoție

Cine nu are planuri pentru acest weekend, poate merge să își facă cumpărăturile în Kaufland. Supermarketul a pregătit zeci de produse la un preț imbatabil, așa că orice vizită merită din plin.

ADVERTISEMENT

Weekendul acesta, românii care trec pragul magazinului au toate șansele să plece acasă cu un coș plin de cumpărături. Spunem asta pentru că, în weekendul 16 – 17 martie, la Kaufland sunt active ofertele 2 la preț de 1 și 3 la preț de 2.

Unul dintre cele mai căutate și cumpărate produse de către români este brânza Emmental. În această perioadă, faimosul produs se află și el la ofertă, așa că pofticioșii ar face bine să profite de asta.

ADVERTISEMENT

În weekendul acesta, toți cei care ajung la Kaufland pot cumpăra brânza Emmental la un preț special. Fiind supusă promoției 3 la preț de două, o singură bucată ajunge să coste 4.98 lei. Oferta nu trebuie ratată căci, în mod normal, o singură bucată costă 7.47 lei.

Oferte de neratat, în acest weekend, la Kaufland

Foarte bine alături de brânza Emmental merge și o felie de salam ales. În acest weekend, românii pot cumpăra din Kaufland trei bucăți de Salam Parmesali, feliat, la doar 6.22 lei/ bucată.

ADVERTISEMENT

Tot în categoria 3 la preț de 2 este inclus și chefirul de la Cris-Tim. În mod obișnuit, acesta costă 9.99 lei, dar acum, potrivit ofertei, va fi 6.66 de lei.

Cei care vor să ”trișeze” și să se bucure de o mică gustare dulce, au de unde alege. Tot în cadrul promoției 3 la preț de 2 este și batonul de ciocolată Roshen, diverse sortimente. În mod normal, acesta costă 1.59 lei, dar, în acest weekend, prețul lui va fi de 1.06 lei.

ADVERTISEMENT

Tot în acest weekend, la Kaufland este activă și promoția 2 la preț de 1. În această ofertă intră diverse produse, de la file de păstrăv, la ruladă de pui. Odată cu această ofertă, românii pot profita de prețurile mici la șervețele demachiante sau la diverse treat-uri pentru câini.

Dincolo de ofertele deja existente, la raft, unele produse mai pot fi semnalizate și cu simbolul de -10%. Asta înseamnă că acestea beneficiază de o reducere de 10% în plus față de prețul deja afișat.

ADVERTISEMENT