Life

Produsul simplu pe care Kate Middleton îl folosește pentru a-și păstra tinerețea. E accesibil pentru toată lumea

Produsul simplu folosit de Kate Middleton pentru a-și menține tinerețea. E accesibil pentru toată lumea și are multe beneficii.
26.11.2023 | 12:34
Produsul simplu pe care Kate Middleton il foloseste pentru asi pastra tineretea E accesibil pentru toata lumea
Ce produs folosește Kate Middleton pentru a se menține tânără. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Află care este produsul simplu pe care Kate Middleton îl utilizează pentru a-și menține tinerețea. Este vorba despre ceva care e la îndemâna oricui și e foarte sănătos pentru piele.

Produsul simplu folosit de Kate Middleton pentru a se menține tânără. E foarte accesibil

Prințesa de Wales are întotdeauna apariții impecabile în public, motiv pentru care foarte multe persoane o apreciază. Soția Prințului William are un ten fără imperfecțiuni, la 41 de ani, dar și o siluetă subțire, pe care reușește să o mențină cu ajutorul unui stil de viață sănătos.

ADVERTISEMENT

Mulți s-au întrebat, de-a lungul timpului, ce produse folosește Kate Middleton pentru o piele care arată atât de bine. Se pare că nu este vorba despre cosmetice costisitoare, ci despre un produ simplu și accesibil.

Este vorba despre un ser pe bază de vitamina C, pe care Kate Middleton îl folosește de mult timp. În afară de acest aspect, prințesa are o dietă echilibrată și face mișcare regulat, lucruri care contribuie la sănătatea pielii.

ADVERTISEMENT

“Pielea lui Kate arată bine pentru că folosește un ser pe bază de vitamina C. Ducesa de Cambrige a mărturisit că folosește de mai multi ani remediul, chiar și un ulei extras din măceșe (bogat în vitamina C). Bineînțeles că, o mai ajută și stilul echilibrat de viață”, a explicat un specialist, notează perfecte.ro.

Vitamina C este o substanță foarte importantă pentru organism. Aceasta stimulează elasticitatea pielii, ajută la refacerea rănilor și previne acneea, dar și apariția ridurilor.

ADVERTISEMENT

În plus, folosirea serului pe bază de vitamina C aplicat dimineața și seara ajută la regenerarea celulară a pielii. În sezonul rece, această substanță oferă protecție suplimentară împotriva inflamațiilor, precum și a descuamării pielii.

Ce mănâncă Kate Middleton la micul dejun

Pentru a-și putea menține silueta trasă prin inel, Kate Middleton are un aliment pe care îl consumă în fiecare dimineață, la micul dejun. Este vorba despre un produs la îndemâna oricui și la preț accesibil, care se poate consuma în diverse combinații.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Prințesa de Wales mănâncă ovăz, o sursă foarte bună de fibre, foarte sățios, cu o capacitate mare de a absorbi colesterolul. Poate fi consumat cu iaurt simplu și fructe de pădure.

De altfel, alimentul te poate ajuta să scapi de kilogramele în plus. Datorită conținutului de fibre, ovăzul poate fi consumat în fiecare dimineață, iar rezultatele se vor vedea chiar și într-o săptămână.

ADVERTISEMENT