News

Profesoară din Constanța și fiul ei de 18 ani, găsiți morți în apartament. Tânărul era spânzurat

O profesoară din Constanța și fiul ei de 18 ani au fost găsiți morți în apartament. Tânărul era spânzurat.
25.06.2021 | 12:37
Profesoara din Constanta si fiul ei de 18 ani gasiti morti in apartament Tanarul era spanzurat
ADVERTISEMENT

Descoperire terifiantă într-un apartament din Constanța. O profesoară de 48 de ani și fiul ei de 18 ani au fost găsiți morți în locuință.

Din primele informații, tânărul era spânzurat, iar mama acestuia era întinsă pe jos în dormitor.

ADVERTISEMENT

Profesoară din Constanța și fiul ei de 18 ani, găsiți morți în apartament

Potrivit presei locale, femeia era profesoară la Liceul Decebal, fiind și inspector școlar. Aceasta preda fizică. Fiul ei urma să susțină examenul de bacalaureat, absolvind Colegiul Național Mircea cel Bătrân, scrie Replicaonline.

Sursa citată mai notează că soțul femeii a contactat-o la telefon și, văzând că nu răspunde, s-a gândit că poate cei doi dorm.

ADVERTISEMENT

După ce a observat că nici în cursul dimineții nu pot fi contactați, acesta a sunat-o pe prietena acesteia, care a mers la domiciliul celor doi, unde a bătut la ușă. Pentru că nu au răspuns,  aceasta a dat alarma la 112.

În acest moment, anchetatorii iau în calcul mai multe piste. Într-una dintre ele se presupune că femeia ar fi făcut infarct, iar fiul ei, în stare de șoc, a decis să-și pună capăt zilelor, spânzurându-se în grinda de la intrare.

ADVERTISEMENT

Pompierii au fost nevoiți să intre pe geamul locuinței

În jurul orei 9.00 ISU Dobrogea a fost solicitat să intervină pentru deblocarea ușii de la apartamentul unde se aflau victimele.

La fata locului s-au deplasat o descarcerare și autospeciala de stingere. În prezenta polițiștilor, pompierii au pătruns în casă pe geamul de la bucătărie, fiind ulterior facilitat accesul în casă pe ușa de la intrare.

ADVERTISEMENT

”În cursul zilei de astăzi, polițiștii Secției 2 au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că prietena sa nu răspunde la ușă și nici la telefon.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că ușa apartamentului este încuiată pe interior, fiind necesară intervenția unui echipaj de pompieri din cadrul I.S.U. Dobrogea pentru pătrunderea în apartament.

În interiorul locuinței au fost identificate două persoane, fiind vorba despre un tânăr, de 18 ani, găsit spânzurat, și o femeie, de 48 de ani, decedată într-o altă încăpere. Decesul a fost constatat de echipajul din cadrul S.A.J. Constanța.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, precum și un medic legist, pentru stabilirea situației de fapt. Cercetările continuă”, transmite IPJ Constanța.

ADVERTISEMENT
Tags: