News

Profesor din România, acuzat de un elev de 8 ani că a încercat să-i taie un deget. Explicațiile dascălului

Incident grav la o școală din România. Un elev de 8 ani l-a acuzat pe un profesor că a încercat să-i taie un deget. Ce spune dascălul despre acest aspect.
07.02.2023 | 15:34
Profesor din Romania acuzat de un elev de 8 ani ca a incercat sai taie un deget Explicatiile dascalului
 Anchetă la o școală din Târgu Jiu. Un elev s-a plâns părinților că profesorul a vrut să-i taie degetul. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Este anchetă la Școala Generală ”Alexandru Ștefulescu” din Tg-Jiu. Un profesorul de sport este acuzat că ar fi vrut să-i dea o lecție prea severă unui elev de clasa a II-a.

 Anchetă la o școală din Târgu Jiu. Un elev s-a plâns părinților că profesorul a vrut să-i taie degetul

Copilul, de doar 8 ani, a ajuns acasă de la cursuri și le-a spus părinților săi că un profesor l-a dus într-un birou şi s-a prefăcut că îi taie un deget cu o foarfecă.

ADVERTISEMENT

Micuțul era extrem de afectat de acest eveniment și tremura de frică în momentul în care l-a povestit, notează presa locală.

Incidentul a avut loc la ora de educație fizică. La un moment dat, doi elevi din clasa a II-a și-ar fi arătat semne obscene de față cu toată lumea.

ADVERTISEMENT

Unul dintre ei a avut ghinion. El a fost luat de profesorul din clasă, dus într-un birou, și amenințat că primește o lecție foarte dură.

Imediat după ce au aflat despre cele întâmplate, părinții elevului s-au plâns conducerii școlii și inspectoratului școlar. În acest moment, ambele instituții au deschis anchete, potrivit sursei citate, conform Știrile Gorjului.

ADVERTISEMENT

Cum explică profesorul de sport acest gest făcut față de copilul de 8 ani

Dacă micuțul elev și părinții săi au luat extrem de în serios acest eveniment, profesorul în cauză are o explicație simplă față de ceea ce a făcut la ore.

Dascălul explică faptul că  totul a fost o glumă pentru a-i arată elevului ce se poate întâmpla dacă mai arată astfel de semne obscene față de colegii săi.

ADVERTISEMENT

Această glumă l-ar putea costa pe cadrul didactic. În urma gestului său, conducerea unității de învățământ din Târgu Jiu a deschis o anchetă.

Un lucru similar a făcut și Inspectoratul Școlar Județean Gorj. Profesorul de sport este acum cercetat disciplinar, în timp ce copilul de 8 ani va fi consiliat psihologic.

ADVERTISEMENT
Tags: