Sport

Profeția lui Răzvan Boanchiș: „Cu Gușă președinte de Federație, judo se va transforma în barbutul izgoniților din politică!”

Reputatul editorialist Răzvan Ioan Boanchiș reacționează acid după atacul sub centură pe care Cozmin Gușă, președintele FR Judo, l-a avut la adresa marilor campioni David Popovici, Cristina Neagu sau Simona Halep.
21.12.2023 | 19:09
Profetia lui Razvan Boanchis Cu Gusa presedinte de Federatie judo se va transforma in barbutul izgonitilor din politica
Cozmin Gușă, geostrategul politic care poate pune la pământ judo-ul românesc
ADVERTISEMENT

Cozmin Gușă a criticat campioni precum Simona Halep, Cristina Neagu sau David Popovici și a declamat că doar la judo au mai fost ceva performanțe, dar a fost lucrat el, președintele Federației respective.

Răzvan Ioan Boanchiș nu are milă de Cozmin Gușă: „A fost de toate la viața lui… Mai puțin om de treabă!”

Geostrateg, fizician, scriitor, consultant politic, patron de televiziune, Cozmin Gușă este Lorenzo Magnificul și Michelangelo în același cap.

ADVERTISEMENT

Dar ce cap, ce forță, ce capodoperă a naturii! De toate a fost Cozmin Gușă la viața lui… Numai om de treabă mai trebuie să fie.

Cozmin se pretinde băiat cooperant. S-a pus în slujba tuturor, de la Dan Voiculescu la Adrian Năstase și Traian Băsescu, iar aceștia nu mai vor să audă de Gușă. Angajatorii i-au apreciat fidelitatea. Ce stabilești cu el nu află nimeni, cu excepția adversarului.

ADVERTISEMENT

Dezamăgit de oamenii care n-au avut bunul simț să-i mulțumeasca pentru că le-a înșelat așteptările, geostrategul și-a făcut partid. Se numea PIN. Cozmin avea PIN-ul 0000 alegători și în zilele bune 1,2,3,4 simpatizanți.

Marele talent al lui Cozmin Gușă: „Ar face și niște gemeni să se certe între ei!”

Azi e judokan și posedă centura albă de culoarea faianței plus centurile galbenă și maro produse la mic dejun, prânz, cină și în timp ce oferă consultanță politică.

ADVERTISEMENT

Lui Gușă îi place să spună că „judo e șahul sporturilor de contact”. Cu Gușă președinte de Federație, mi-e teamă că judo se va transforma în barbutul izgoniților din politică!

Geostrategul în kimono insinuează că, pe plan internațional, l-ar fi lucrat Marius Vizer. Precizez că nu am vorbit în viața mea cu Vizer!

ADVERTISEMENT

Dar am scris încă din 2021 că, la o competiție de anvergură (cred că un Campionat Mondial de judo), Vizer i-a convins pe sportivii arabi să aculte imnul Israelului. Adică, maximum! Gușă e capabil să-i facă să se certe între ei și pe niște gemeni.

ADVERTISEMENT