Sport

Profețiile lui Mitică, luni, 1 mai. Horia Ivanovici, față în față cu Dumitru Dragomir! ”Oracolul” face analiza la titlu după derby-ul Universitatea Craiova – FCSB

Profețiile lui Mitică, luni, 1 mai, de la ora 12:30. Horia Ivanovici, unu la unu cu Dumitru Dragomir. Cum vede ”Oracolul” bătălia la titlu după Universitatea Craiova - FCSB.
30.04.2023 | 17:21
Profetiile lui Mitica luni 1 mai Horia Ivanovici fata in fata cu Dumitru Dragomir Oracolul face analiza la titlu dupa derbyul Universitatea Craiova  FCSB
Profețiile lui Mitică, luni, 1 mai. Horia Ivanovici, față în față cu Dumitru Dragomir! ”Oracolul” face analiza la titlu după Sepsi - Farul și Universitatea Craiova - FCSB. Foto: Fanatik.
ADVERTISEMENT

Nu rata PROFEȚIILE LUI MITICĂ, luni, 1 mai, de la ora 12:30, numai pe FANATIK! După FANATIK SUPERLIGA, Horia Ivanovici face spectacol ”unu la unu” cu Dumitru Dragomir! ”Oracolul de la Bălcești” analizează lupta la titlu după derby-urile Sepsi – Farul și Universitatea Craiova – FCSB.

Nu rata PROFEȚIILE LUI MITICĂ! Luni, 1 mai, ora 12:30, show live Horia Ivanovici, unu la unu cu Dumitru Dragomir! Cum vede ”Oracolul” lupta la titlu

PROFEȚIILE LUI MITICĂ revin în forță luni, 1 mai, de la ora 12:30! Horia Ivanovici și Dumitru Dragomir despică firul în 4X4, după primele meciuri din returul play-off-ului din SuperLiga. Se va discuta intens pe seama pasului greșit făcut de Farul la Sf. Gheorghe cu Sepsi, dar nu se va trece peste derby-ul incendiar din Bănie Universitatea Craiova – FCSB. Totodată, va fi trecută sub lupă partida de foc Rapid – CFR Cluj, cea care închide etapa cu numărul 6 din play-off.

ADVERTISEMENT

Ce-o să fie, ce-o să fie, doar Mitică știe! Nu degeaba a primit porecla de ”Oracolul de la Bălcești”. Și-a câștigat faima de prezicător pentru ”gura sa de aur”, pentru predicțiile sale, în timpul celor 17 ani în care a fost președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, între 1996 și 2013.

Și prezice ca nimeni altul soarta evenimentelor ce urmează să se întâmple în fotbalul nostru NUMAI în talk-show-ul online PROFEȚIILE LUI MITICĂ, realizat de Horia Ivanovici în exclusivitate pe FANATIK. Așa că hai să aflăm împreună ce-o să fie, ce-o să fie pentru că… Mitică știe!

ADVERTISEMENT

PROFEȚIILE LUI MITICĂ vor fi ”live”, online pe FANATIK în fiecare luni, începând de la ora 12:30. Poți urmări PROFEȚIILE LUI MITICĂ pe toate căile de comunicare ”fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de youtube FANATIK, de la pagina de facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok, de la pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial la contul de twitch FANATIKRO.

Mitică recunoaște: ”Nu pot să tac!” Și nu tace deloc la PROFEȚIILE LUI MITICĂ din fiecare luni, ora 12:30, în exclusivitate pe FANATIK!

Mitică Dragomir nu tace pentru că, spune chiar el, ”Nu pot să tac! Și nici Horia Ivanovici nu poate să tacă!”. Așa că în fiecare luni Horia Ivanovici va schimba ”pase” la firul ierbii și al show-lui FANATIK cu Mitică Dragomir despre tot ce s-a întâmplat în week-endul anterior emisiunii.

ADVERTISEMENT

De la meciurile etapei la… culisele etapei, de la declarațiile ”la panou” ale jucătorilor și antrenorilor la exclusivitățile FANATIK din spatele reflectoarelor, într-un cuvânt tot ce se învârte în caruselul nebun al fotbalului românesc.

Pigmentat totul cu… PROFEȚIILE LUI MITICĂ! Savuroase și… tăioase! Super-emisiune, spectacol total, tandem cu greutate, și la propriu, și la figurat, predicții cu greutate, umor și… ”omor”, dezvăluiri și exclusivități, show marca Ivanovici, în fiecare luni, de la 12:30, numai pe FANATIK!

ADVERTISEMENT

Nu rata nici ”FANATIK SUPERLIGA”! De la ora 10:30, înainte de ”PROFEȚIILE LUI MITICĂ”! Cu invitați consacrați, cu analiza etapei, cu exclusivități, cu dezvăluiri, cu multe surprize!

PROFEȚIILE LUI MITICĂ o să te delecteze în fiecare luni după FANATIK SUPERLIGA. Emisiune aflată în al doilea sezon, pe care o poți urmări luni, marți și vineri, de la ora 10:30. Horia Ivanovici face analiza fiecărei etape, și nu numai, ci a întregului fenomen, analizând ”la sânge” evenimentele din fotbalul românesc, cu invitați carismatici și, mai ales, competenți, fini cunoscători ai sportului-rege. Și nu uita că miercuri și joi, de la aceeași oră, te așteptăm cu Ioana Cosma la pupitru.

Pașii pe care trebuie să-i urmezi ca să vezi PROFEȚIILE LUI MITICĂ și FANATIK SUPERLIGA

  1. Deschide youtube (pe telefon, pe televizor, pe tabletă etc);
  2. Caută (scrie în bara de căutare) „fanatik.ro”;
  3. Dă click pe sigla „fanatik.ro”;
  4. Pentru notificare când postăm noutăți, dă click pe clopoțel

Unde poți urmări PROFEȚIILE LUI MITICĂ și FANATIK SUPERLIGA

FANATIK SUPERLIGA, cea mai dinamică emisiune sportivă din România, are parteneri de top. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor, totodată, și al SuperLigii. Iar AQUA CARPATICA, sponsorul Premium al emisiunii, menține în formă atât telespectatorii, cât și… invitații lui Horia Ivanovici!

Nu uita: înainte și după fiecare etapă Horia Ivanovici te provoacă ”Să facem show!” la ”FANATIK SUPERLIGA și ”PROFEȚIILE LUI MITICĂ! ”Revista de front” a fotbalului românesc! În exclusivitate pe FANATIK: site, youtube, facebook, Tik Tok! În fiecare luni, marți și vineri! FII FANATIK CU HORIA IVANOVICI!

ADVERTISEMENT
Imagini de neînțeles în București. Gardă de onoare, antemergătoare BMW și circulație blocată....
Imagini de neînțeles în București. Gardă de onoare, antemergătoare BMW și circulație blocată. Pe cine escortau
Împărțeala banilor din drepturile TV arată cât valorează fotbalul nostru sărac: avem sumele...
Împărțeala banilor din drepturile TV arată cât valorează fotbalul nostru sărac: avem sumele exacte
FOTO EXCLUSIV Echipamentul jalnic al lotului olimpic al României a înfuriat-o pe Dana...
FOTO EXCLUSIV Echipamentul jalnic al lotului olimpic al României a înfuriat-o pe Dana Budeanu: „Arată ca puii de Crevedia”. COSR a primit bani de la Dedeman pentru o vestimentație comparată cu hainele de lucru ale muncitorilor nepalezi
Aproape toată ţara a intrat sub avertizare cod galben de ploi torențiale, grindină...
Aproape toată ţara a intrat sub avertizare cod galben de ploi torențiale, grindină și vijelii. Vreme severă până la noapte
Cum a apărut, la 48 de ani, cea mai cunoscută amantă din România,...
Cum a apărut, la 48 de ani, cea mai cunoscută amantă din România, ce a trăit 16 ani cu un milionar însurat! Imagini provocatoare
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu:
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu: "Nu te mai posta cu abundență, lux. Ține-le pentru tine". Ce a dezvăluit Teo Trandafir despre Gabi Bădălău
VESTE bună pentru PENSIONARI: CREȘTERI FOARTE MARI!, anunță Șeful Casei de Pensii
VESTE bună pentru PENSIONARI: CREȘTERI FOARTE MARI!, anunță Șeful Casei de Pensii
Cine este tinerica pentru Bebe Cotimanis și-a părăsit soția
Cine este tinerica pentru Bebe Cotimanis și-a părăsit soția
Vin vremuri îmbelșugate pentru aceste zodii. Își vor umple buzunarele
Vin vremuri îmbelșugate pentru aceste zodii. Își vor umple buzunarele
Radu Mazăre, tată la 55 de ani din închisoare. Imagini din camera intimă...
Radu Mazăre, tată la 55 de ani din închisoare. Imagini din camera intimă de la Jilava, unde el și soția lui l-au conceput pe Aris.
Cauza morții Raisei, fetiţa de doi ani găsită fără viață pe câmp, a...
Cauza morții Raisei, fetiţa de doi ani găsită fără viață pe câmp, a fost stabilită. Detalii cu puternic impact emoțional
Scriitorul român căruia soția îi căuta amante: „Gospodăria noastră s-a despărţit în două..”
Scriitorul român căruia soția îi căuta amante: „Gospodăria noastră s-a despărţit în două..”