Sport

Dumitru Dragomir, răspuns rapid după acuzele lui Florin Talpan la Fanatik SuperLiga: “Mă doare la bască!”. Exclusiv

Dumitru Dragomir a reacţionat pentru FANATIK după ce Florin Talpan a dezvăluit că din cauza declaraţiilor fostului şef de la LPF a primit ameninţări cu moartea.
30.03.2023 | 14:05
Dumitru Dragomir raspuns rapid dupa acuzele lui Florin Talpan la Fanatik SuperLiga Ma doare la basca Exclusiv
Dumitru Dragomir, răspuns rapid după acuzele lui Florin Talpan la Fanatik SuperLiga: "Mă doare la bască!". Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Florin Talpan a avut o intervenţie furibundă la emisiunea FANATIK SUPERLIGA. Juristul celor de la CSA Steaua a declarat că a primit ameninţări cu moartea de la diverşi oameni, totul din cauza declaraţiilor lui Gigi Becali şi Dumitru Dragomir.

Dumitru Dragomir, răspuns rapid după acuzele lui Florin Talpan la Fanatik SuperLiga: “Nu are dreptate în ce spune”

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a reacţionat pentru FANATIK după acuzele lui Florin Talpan, susţinând că nici nu îl cunoaşte pe Talpan, folosind o sintagmă marcă înregistrată: “mă doare la bască”:

ADVERTISEMENT

“N-am ce să îi transmit. Nu îl cunosc, nu ştiu cine este. Nu are dreptate în ce spune. Steaua a continuat angajându-l pe Piţurcă, pe Lăcătuş… Nu înţeleg. Sunt orgolii multe, el este în contră şi cu Armata lui şi cu toată lumea. 

Eu n-am impresie rea despre el că s-a zbătut ca să câştige. Dar în afara dreptăţii este greu să câştigi. Categoric mă aşteptam (n.r. la decizia Înaltei Curţi privind palmaresul). Asta este normalitatea, eu o ştiu foarte bine. 

ADVERTISEMENT

“Să ştii că mă doare la bască pe mine”

Fără hotărâre judecătorească, nu puteau să treacă de la o formă la alta. Federaţia nu aproba. Numai în baza unei hotărâri judecătoreşti, Federaţia a fost de acord ca Steaua să treacă de la Minister în privat.

Iar domnul Talpan vrea să invoce şi hotărârile judecătoreşti şi tot. Nu am nimic cu domnul Talpan. Să ştii că mă doare la bască pe mine. Dacă va câştiga sau va pierde Steaua, mă doare la bască. Nu mă doare capul, mă doare basca”, a spus Dumitru Dragomir pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Talpan: “Nu au câştigat absolut nimic şi nu vor câştiga nimic”

Florin Talpan a dezvăuit la FANATIK SUPERLIGA că cei de la FCSB nu au niciun motiv de bucurie după ce ÎCCJ a trimis procesul privind palmaresul la rejudecare. În schimb, juristul CSA este sigur că va obţine şi prejudiciul de 37 de milioane de euro de la Gigi Becali:

“Ei nu au câştigat absolut nimic. Prin această decizie doar le-a mai dat un răgaz şi se mai amână procesul privind recuperarea prejudiciului pentru folosirea frauduloasă a mărcii. Şi o vom recupera. Nu trebuie să se bucure.

ADVERTISEMENT

Nu au câştigat absolut nimic şi nu vor câştiga nimic. Haideţi să aşteptăm motivarea, că eu sunt convins că bucuria lor va fi fără niciun efect. V-am spus că vom câştiga şi nu au nicio şansă. Judecătorii de la Înalta Curte şi de la Curtea de Apel nu au cum să treacă cu vederea”, a spus Talpan la FANATIK SUPERLIGA.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,45 este cota pentru „total goluri: peste 1,5” la meciul Sepsi – FCSB

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să...
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să nu ne păcălim încă o dată
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Descoperirea uimitoare a unei echipe de cercetători într-un canal dintr-un sat din Bulgaria
Descoperirea uimitoare a unei echipe de cercetători într-un canal dintr-un sat din Bulgaria
Soţia lui Marius Şumudică a avut o apariţie răvăşitoare la nunta lui Denis...
Soţia lui Marius Şumudică a avut o apariţie răvăşitoare la nunta lui Denis Drăguş! Cât de frumoasă este Liliana Şumudică
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PREGĂTIRI de RĂZBOI în BALCANI! România A SEMNAT
PREGĂTIRI de RĂZBOI în BALCANI! România A SEMNAT
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv....
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv. Ce au făcut autoritățile. Ultimele clipe din viața tinerei moarte la Bușteni
Un fruct drag românilor, retras de urgență. Este alertă alimentară
Un fruct drag românilor, retras de urgență. Este alertă alimentară
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o...
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o cameră de hotel din Milano. ”S-a dus inocența! Pe urmele mamei, din păcate”
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și...
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și distrug rutele de aprovizionare cu armament
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă...
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă în vara lui 2024. Turiști din întreaga lume vin aici și rămân surprinși