Sport

Dumitru Dragomir, răspuns rapid după acuzele lui Florin Talpan la Fanatik SuperLiga: “Mă doare la bască!”. Exclusiv

Dumitru Dragomir a reacţionat pentru FANATIK după ce Florin Talpan a dezvăluit că din cauza declaraţiilor fostului şef de la LPF a primit ameninţări cu moartea.
30.03.2023 | 14:05
Dumitru Dragomir raspuns rapid dupa acuzele lui Florin Talpan la Fanatik SuperLiga Ma doare la basca Exclusiv
Dumitru Dragomir, răspuns rapid după acuzele lui Florin Talpan la Fanatik SuperLiga: "Mă doare la bască!". Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Florin Talpan a avut o intervenţie furibundă la emisiunea FANATIK SUPERLIGA. Juristul celor de la CSA Steaua a declarat că a primit ameninţări cu moartea de la diverşi oameni, totul din cauza declaraţiilor lui Gigi Becali şi Dumitru Dragomir.

Dumitru Dragomir, răspuns rapid după acuzele lui Florin Talpan la Fanatik SuperLiga: “Nu are dreptate în ce spune”

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a reacţionat pentru FANATIK după acuzele lui Florin Talpan, susţinând că nici nu îl cunoaşte pe Talpan, folosind o sintagmă marcă înregistrată: “mă doare la bască”:

ADVERTISEMENT

“N-am ce să îi transmit. Nu îl cunosc, nu ştiu cine este. Nu are dreptate în ce spune. Steaua a continuat angajându-l pe Piţurcă, pe Lăcătuş… Nu înţeleg. Sunt orgolii multe, el este în contră şi cu Armata lui şi cu toată lumea. 

Eu n-am impresie rea despre el că s-a zbătut ca să câştige. Dar în afara dreptăţii este greu să câştigi. Categoric mă aşteptam (n.r. la decizia Înaltei Curţi privind palmaresul). Asta este normalitatea, eu o ştiu foarte bine. 

ADVERTISEMENT

“Să ştii că mă doare la bască pe mine”

Fără hotărâre judecătorească, nu puteau să treacă de la o formă la alta. Federaţia nu aproba. Numai în baza unei hotărâri judecătoreşti, Federaţia a fost de acord ca Steaua să treacă de la Minister în privat.

Iar domnul Talpan vrea să invoce şi hotărârile judecătoreşti şi tot. Nu am nimic cu domnul Talpan. Să ştii că mă doare la bască pe mine. Dacă va câştiga sau va pierde Steaua, mă doare la bască. Nu mă doare capul, mă doare basca”, a spus Dumitru Dragomir pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Talpan: “Nu au câştigat absolut nimic şi nu vor câştiga nimic”

Florin Talpan a dezvăuit la FANATIK SUPERLIGA că cei de la FCSB nu au niciun motiv de bucurie după ce ÎCCJ a trimis procesul privind palmaresul la rejudecare. În schimb, juristul CSA este sigur că va obţine şi prejudiciul de 37 de milioane de euro de la Gigi Becali:

“Ei nu au câştigat absolut nimic. Prin această decizie doar le-a mai dat un răgaz şi se mai amână procesul privind recuperarea prejudiciului pentru folosirea frauduloasă a mărcii. Şi o vom recupera. Nu trebuie să se bucure.

ADVERTISEMENT

Nu au câştigat absolut nimic şi nu vor câştiga nimic. Haideţi să aşteptăm motivarea, că eu sunt convins că bucuria lor va fi fără niciun efect. V-am spus că vom câştiga şi nu au nicio şansă. Judecătorii de la Înalta Curte şi de la Curtea de Apel nu au cum să treacă cu vederea”, a spus Talpan la FANATIK SUPERLIGA.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,45 este cota pentru „total goluri: peste 1,5” la meciul Sepsi – FCSB

ADVERTISEMENT