Pariuri sportive

Profit uriaș la pariuri! A câștigat o sumă impresionantă cu un bilet întins pe aproape 3 săptămâni

Un parior a dat lovitura și a câștigat o sumă fabuloasă. Norocosul a ales să joace 20 de evenimente din tenis și fotbal și a avut de așteptat aproape 3 săptămâni.
30.01.2024 | 22:24
Profit urias la pariuri A castigat o suma impresionanta cu un bilet intins pe aproape 3 saptamani
Un parior a dat lovitura și a câștigat o sumă fabuloasă. Norocosul a ales să joace 20 de evenimente din tenis și fotbal și a avut de așteptat aproape 3 săptămâni. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Profitul uriaș la pariuri vine după ce în urmă cu doar câteva zile s-a luat un al câștig fabulos. Un jucător extrem de inspirat a dat lovitura cu doar 5 lei și a încasat peste 45.000 de lei la pariuri cu opțiunea Super-Avantaj.

Lovitură de maestru la pariuri și un câștig magnific

Ne pregătim să încheiem prima lună a anului 2024, dar nu o putem face decât cu un Big Win de senzație. Un parior a reușit să câștige aproximativ 80.000 de lei la pariuri cu un bilet întins pe durata a nu mai puțin de 20 de zile. În plus, există bonusurile puse în joc cu generozitate de Superbet.

ADVERTISEMENT

Omul nostru s-a decis să joace 3 meciuri de tenis și 17 partide de fotbal din Europa. Extrem de inspirat, el a ales să mizeze diferite variante din bogata ofertă, dar la câteva întâlni de fotbal și-a luat măsuri de precauție și a folosit varianta SuperAvantaj.

A ales să joace un bilet la siguranță, cu cote de până în 1,60, singura excepție fiind un 1,95 care și era să-i vină de hac. În final a beneficiat de o cotă totală de 885,41 pe care a pus 45 lei, lucru care ne arată faptul că jucătorul a știut exact ce face și totul a fost bine calculat.

ADVERTISEMENT

Așa a ajuns omul nostru ca după o binemeritată așteptare de aproximativ 3 săptămâni să încaseze suma 79.687.68 de lei. De remarcat este faptul că nu mai puțin de jumătate din această sumă a venit ca urmare a SuperBonusului oferit cu maximă generozitate de Superbet.

pariuri câștig

Singurele emoții au venit SuperLiga

În mod normal, un bilet cu atât de multe partide nu poate deveni câștigător decât dacă beneficiază și de puțin noroc. Însă, inspiratul parior a făcut niște alegeri fabuloase și a avut inima cât un purice doar la 2 jocuri din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

pariuri câștig

Omul nostru a ales să joace varianta ”2 solist” la derby-ul Dinamo – Rapid, la o cotă de 1,95. Ambele echipei au marcat câte o dată în finalul reprizei, iar apoi totul a stagnat și se părea că remiza este acceptată de toată lumea. Însă, norocul a purtat numele sârbului Borisav Burmaz, care în minutul 90 a adus victoria oaspeților.

pariuri câștig

Mici emoții au existat și la meciul dintre UTA Arad și Sepsi OSK, în care a jucat tot ”total goluri în prima repriză: peste 0,5”, la o cotă de 1,50. A fost un joc dominat neașteptat de gazde care au și făcut pariul verde cu un gol marcat în minutul 35.

ADVERTISEMENT

pariuri câștig

În rest, totul a mers ca pe roate și în cele din urmă, după 3 săptămâni de stat ca pe ghimpi, omul nostru a ajuns în topul câștigătorilor. Mai ales că a știut să profite din plin de bonusurile puse la bătaie cu generozitate de Superbet.

pariuri câștig

ADVERTISEMENT
Tags: