News

Prognoza meteo vineri, 29 martie! Vremea în București, Iași, Constanța, Brașov sau Cluj: vine vremea caldă!

28.03.2019 | 18:03
Prognoza meteo vineri 29 martie Vremea in Bucuresti Iasi Constanta Brasov sau Cluj vine vremea calda
ADVERTISEMENT

Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie anunță prognoza meteo pentru azi, 29 martie. Se indică din nou o vreme caldă și frumoasă cu temperaturi în mediile normale ale acestei perioade. Pe parcursul zilei se arată o vreme frumoasă cu ploi parțiale în zonele de nord și vest, în centru și în sud-est. Maximele sunt încadrate între 12 și 16 grade Celsius. În Moldova sudică se va încălzi, la fel ca și în sudul Munteniei.

Prognoza meteo pentru vineri, 29 martie!

Încălzirea vremii continuă astăzi, 29 martie. Vremea va fi însorită în ziua de vineri, iar pe timpul weekend-ului va urma să crească și mai mult, cu două-trei grade. Temperaturile vor crește față de ziua precedentă cu 3-4 garde Celsius. Se arată și ceva înnorări și perioade de soare. Termometrele arată, după prânz, în unele zone, 15 grade Celsius.

ADVERTISEMENT
Prognoza meteo pentru azi, 29 martie
Prognoza meteo pentru azi, 29 martie

Vremea în București

Vreme București
Vreme București

Maxima de azi, 29 martie, este de 12 grade Celsius, alături de un soare pe cer care răzbate dintre nori. Vânturi vin din partea de din partea de nord a teritoriului României cu 13 km/h și cu rafale de 18 km/h. Noaptea vine cu doar 8 grade Celsius, alături de un cer parțial noros. Vânturi vin dinspre nord-vest cu 7 km/h și cu rafale de 17 km/h.

Vremea în Brașov

Vreme Brașov
Vreme Brașov

Pentru brașoveni, pentru ziua de vineri, 29 martie, se anunță maxima de 10 grade Celsius. Vânturi vi n din partea de nord cu 7 km/h și cu rafale de 13 km/h. Noaptea aduce minima de doar -4 grade Celsius și cu un cer mai mult senin. Vânturi vin din partea de sud a teritoriului României cu 4 km/h și cu rafale de 9 km/h.

ADVERTISEMENT

Vremea în Iași

Vreme Iași
Vreme Iași

Prognoza meteo pentru azi, 29 martie, arată maxima de 10 grade Celsius. Vânturi vin din partea de nord-nord-vest cu 13 km/h și cu rafale de 22 de km/h. Noaptea aduce minima de doar 3 grade Celsius, cu un cer predominant noros. Vânturi vin dinspre zona de vest cu 7 km/h și cu rafale de 17 km/h.

Vremea în Cluj-Napoca

Vreme Cluj-Napoca
Vreme Cluj-Napoca

Maxima pentru ziua de vineri, 29 martie, vine cu 13 grade Celsius și cu un soare care străbate dintre nori. Vânturi vin din partea de nord-nord-vest cu 11 km/h și cu rafale de 17 km/h. Noaptea are minima de doar 0 garde Celsius, alături de un cer parțial noros. Vânturi vin din partea de vest a teritoriului cu 7 km/h și cu rafale de 15 km/h.

ADVERTISEMENT

Vremea în Constanța

Vreme Constanța
Vreme Constanța

Pentru Constanța se arată maxima de 9 garde Celsius cu un soare care străbate dintre nori. Vânturi vin din direccția de nord-est cu 18 km/h și cu rafale de 28 de km/h. Noaptea aduce minima de doar 2 grade Celsius și un cer parțial noros. Vânturi vin din partea de nord-nord-est cu 11 km/h și cu rafale de 22 de km/h.