Sport

Ce pregătește Rapid la inaugurarea stadionului Giulești. Va fi un spectacol total! Exclusiv

FANATIK a aflat detaliile marelui eveniment de inaugurare a stadionului Giulești, un program special întins pe parcursul a șapte ore, în fața a 14.000 de spectatori.
22.03.2022 | 11:48
Ce pregateste Rapid la inaugurarea stadionului Giulesti Va fi un spectacol total Exclusiv
Cei 14.000 de suporteri prezenți pe stadionului Giulești vor avea parte de trei meciuri și multe alte surprize. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Stadionul Giulești va fi în sfârșit inaugurat sâmbătă, 26 martie, iar conducerea clubului a pregătit un spectacol extraordinar, chiar dacă nu va fi vorba de un meci cu Beșiktaș Istanbul, așa cum era planificat inițial.

Rapid, spectacol total la inaugurarea stadionului Giulești. Detalii despre surprizele pregătite suporterilor

FANATIK a aflat în exclusivitate cum va arăta programul în ziua meciului de inaugurare a noului stadion Giulești. Suporterii vor trebui să fie prezenți pe stadion chiar de la ora 15:00, iar evenimentul se va întinde pe parcursul a șapte ore.

ADVERTISEMENT

Evenimentul va fi încărcat de simbolistică pentru familia Rapid și este gândit ca un show. Se așteaptă un spectacol grandios, o amintire unică pentru cei 14.000 de suporteri care vor fi prezenți pe stadion.

Mircea Lucescu revine pe banca Rapidului

Din informațiile FANATIK, suporterii prezenți pe stadion vor putea asista la trei meciuri, care simbolizează trecutul, prezentul și viitorul Rapidului. Așadar va fi un meci de juniori, unul de old boys, în care legendele clubului vor reveni încă o dată pe gazon și meciul dintre Rapid și Poli, care va începe abia la ora 20:30.

ADVERTISEMENT

Rapid a anunțat pe pagina oficială a clubului că Mircea Lucescu invitat special la eveniment și va reveni ca antrenor al alb-vișiniiilor la meciul dintre legendele clubului.

Felicia Filip și Andrei Păunescu vor intona imnul României și al Rapidului. Un foc de artificii impresionant va lumina cerul

Directorul Operei Comice, celebra soprană Felicia Filip, a fost invitată de pentru a intona Imnul Național al României, în timp ce fiul regretatului poet Adrian Păunescu va cânta imnul clubului Rapid.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că este pregătit și un foc de artificii pe măsura evenimentului, iar galeria Rapidului a pregătit de asemenea un show pirotehnic, iar torțele vor lumina și ele Giuleștiul.

Suporterii vor avea însă și alte surprize. Rapid a demarat un proiect unic în fotbalul românesc, peste 50 de voluntari lucrând la fiecare meci pentru ca totul să fie pus la punct, iar acestia vor avea și ei un moment special în cadrul acestei sărbători.

ADVERTISEMENT

Vor fi de asemenea concursuri cu premii pentru suporteri, sponsorii vor juca și ei un rol important și va avea loc și un moment dedicat eSports.

Suporterii Rapidului vor aștepta galeria lui Poli Timișoara la Gara de Nord

FANATIK a aflat că galeria Rapidului îi va întâmpina pe suporterii lui Poli care vor face deplasarea în Giulești de la Timișoara. Așadar va fi spectacol și la Gara de Nord din București, mai ales că fanii celor două echipe sunt înfrățiți.

Toate cele 14.000 de bilete au fost epuizate încă din primele ore, iar directorul de imagine al clubului, Lucian Ionescu, a declarat că au fost invitați peste 100 de foste glorii ale clubului, printre care și Tache Macri, căpitanul în vârstă de 91 de ani al Rapidului.

Unul dintre marii absenți este Marius Șumudică, care a declarat că nu va merge la inaugurare. Din informațiile FANATIK, conducerea Rapidului a invitat și Familia Regală a României, Giuleștiul fiind inaugurat pentru prima oară în prezența regelui Carol al II-lea. Din păcate, invitația a venit cu două luni înainte, iar reprezentații Familiei Regală au o agendă de evenimente bine stabilită cu un an înainte și nu se află în România în această perioadă.

  • 14.000 de suporteri vor fi prezenți la inaugurarea stadionului Giulești
  • 100 de ani sărbătorește Rapid în 2023
ADVERTISEMENT